Kaphatok veszettséget? Az egyik max hat-nyolc hetes kiscica megharapta az ujjam hegyét. Kimostam lefertőtlenítettem ki is szívtam viszont nagyon félek hogy nem e kapok valami betegséget. 25f
4-es, 8-as, 11-es válaszoló vagyok. Jóindulattal szerettem volna neked segíteni, de a válaszaid alapján meg kell jegyeznem, hogy ha nem vagy hajlandó elfogadni a tanácsot, miért teszed fel a kérdést? Mire számítottál mikor megfogalmaztad a gyakori kérdésekre a kérdésedet? Hogy ha veszetség, akkor majd babusgatunk, hogy ne aggódj, majd elmúlik? Vagy hogy ne parázz, mert biztos nem kaptál el semmit? Ezektől megnyugodnál? Mert ha igen, akkor szerintem zárd le magadban ezt a kérdést, és lépj túl a témán. Ha pedig nem, akkor az egyik megoldást hajtsd végre, azaz menj el orvoshoz vagy a kiscicát vidd el kivizsgáltatni. Ha tényleg aggódsz az életedért, ezt minimum akkor megtetted volna már, amikor megharapott az a kiscica. Ehelyett feltetted itt ezt a kérdést és még mindig nem vagy hajlandó orvoshoz fordulni "aggódalmaid" ellenére. Innentől nem tudom neked elhinni, hogy tényleg parázol.
Jó egészséget!
Előző!
A toxoplazmózis így terjed, de csak akkor, ha a macska épp fertőző, és a terhes nő nem immunis. Ha a terhes nő immunis, akkor tárgytalan, ha a macska túesett rajta, illetve még nem találkozott vele, akkor tárgytalan. Ha a macska is meg a terhes nős is túlesett a toxoplazmózison valamikor korábban, akkor tárgytalan. Ezzel azt akarom mondani, hogy ilyen esetben nem veszélyes. Egyébként igen, terhes nőre veszélyes lehet, de pontosabban a babára veszélyes, de ott elég sok dolognak kell összeállnia.
Amúgy meg ki a marha, aki macskaszart fogdos?
25-ös!
Hagyd a kérdezőt! Egy hülye hipochonder, akinek dilidoki kell.
A 26-os válasz az enyém. Miért kellett lepontozni? Az úgy van, ahogy én leírtam, ti nagyon hülyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!