Mivel etessem a kiscicámat?
Két cica, május 30-án születtek. Vagyis még nincsenek két hónaposak. Tudom, hogy még az anyjuk mellett lenne a helyük, de el kellett hoznunk onnan, ahol voltak.
Junior száraz tápot eszik, nincs bajuk tőle, viszont a puha kaját nem bírja a pocijuk még, megy a hasuk tőle. Sheba, Moments alutasakost próbáltunk eddig. Valamint kaptak csirkemell sonkát. A régi helyükön “házikosztot” (értsd: maradék) ettek. Ez azt jelenti, hogy krumplifőzelék is előfordult.
Most egy royal canin konzerven gondolkodom. De ha az se jön be, már tanácstalan vagyok.
Amúgy jól vannak, más tünetük nincs, játszanak egész nap.
Tökéletes a Royal Canin, a Mother and Babycat kell neki, mivel az helyettesíti az anyatejet 4 hónapos korig. Pont az ilyen árva cicáknak fejlesztették ki.
Erre gondoltam:
Köszönöm, holnap veszek egyet-egyet a Royal caninból meg a Concept for life-ból is, és meglátjuk, melyik jön be. Szárazból is veszek valami jobbat mint a mostani.
A csirkemellet simán főzve adjam? Kell mellé még valami? Vagy elég csak a hús?
Főtt krumplit kaphat, simán, só nélkül, pürésítve.
1 db kisebb krumplit megfőzöl, összetörsz villával, és a felét meg is eheted, mert még a felével is jóllakik, ha elnyalogatja.
Picit kend be az orrát vele óvatosan (ne az egész orrát!!), hogy amíg lenyalogatja, ráérezzen az ízére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!