1 honapja volt Comcsontfejezésen a cica , nagyon nyüglődik bent menne ki már . Ki merjem engedni? Tanácstalan vagyok
Persze. Mi baj történhet?
Elüti egy kocsi? Elkapja egy kutya?
Orvos: "Másfél-két hónapig mindenképp legyen bent!!"
Cica: *Meg volt műtve, valószínűleg még nem az igazi a lába, nem tud úgy mozogni - szükség esetén menekülni - mint normális állapotban.*
Válaszolók: "Ne engedd még ki!"
Kérdező: Ojan negativ it mindenki!!! ki akar meni a dzidza!! hátha megint lesérűl, de adig se nyivákol it nekem
A tapasztalat az, hogy a kinti cicák sokkal több veszélynek vannak kitéve, mint a bent tartott cicusok.
Én elhiszem, hogy nagyon nehéz egy folyamatosan reklamáló cicával, de mindenképp tartsd be az orvos utasítását. Addig szórakoztasd otthon a kis bársonytalpút.
Azon is gondolkodj el, hogy a háziállatnak birtokon belül kell maradnia (elvileg). Ha van kerted, oda kiengedheted, de gondoskodnod kell róla, hogy ne tudjon kijutni a kerítésen.
Tehát MIUTÁN egy ember megkínozta a macskádat és kb eltörte a lábát... még mi vagyunk a negatívak, amikor azt mondjuk ne engedd ki - lehetőleg soha.
Minek neked háziállat, hogyha nem gondoskodsz róla???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!