Fekvés, pihenés közben remegnek a cica lábai, mit jelenthet? Néha és picit, és még az étvágya csökkent valamennyire, más tünet egyelőre nincs.
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 12:30
1/12 anonim válasza:
Szerintem inkább állatorvost kérdez, itt a gyakorin nem sok van. De ha nem megoldható, hogy elvidd orvoshoz, akkor legalább hívd fel. A neten fent van kb mindegyik száma
2/12 anonim válasza:
Alszik közben? Akkor csak álmodik. Ha ébren van, akkor inkább doki, nekem nincs ötletem sem.
3/12 anonim válasza:
Álmodik és közben rángatózik, teeeee 🤣🤣🤣
Az étvágya a meleg miatt csökkent. El ne vidd dokihoz, körberöhög.
4/12 A kérdező kommentje:
Ha alszik, akkor az "elvileg" normális, ha picit meg-megremegnek a lábai? (első cicám, pár hónapja van nálam még csak). Most nem aludt, csak pihent, az oldalán feküdt. Szerencsére az étvágycsökkenésen kívül nem vettem észre semmit, de gondolom az sem túl jó.
2024. jún. 12. 13:46
5/12 anonim válasza:
Rúgdosnak, morognak álmukban. Volt olyan mélyalvó cicám, akinek a szeme is felakadt, kilátszódott a harmadik szemhélya is, ijesztő látvány volt, de csak aludt. Meg sokszor olyan mélyen, hogy anyum azt hitte, meghalt, hiába mozgatta, nem ébredt fel, csak ha alaposan megpiszkálta.
9/12 Katona Dius válasza:
Ha alvás közben megremeg a lába, az tök normális, vadászatról álmodik a kis cukor :D
Amúgy ez az embereknél is előfordul.
10/12 A kérdező kommentje:
Aha... a 2. youtube-os hasonló volt 🙂 inkább remgett, mint rúgdosott a miénk, + az étvágycsökkenés, és internet mindjárt kidobta a lázat, fertőzést 😒 azért figyelem a cicát, de remélem igazatok lesz. Szőrgomolyaggal (ha van, ha lenne) tesztek valamit? Benti cica,és sokat mosakszik. Az nem lehet az étvágytalanság oka?
2024. jún. 12. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!