Szerintetek mi lett a kiscicával? Az anyjának miért nem kell, a többi 3 meg igen, egyelőre?
Figyelt kérdés
5 napja fialt az egy éves cicánk, még először. 4 kiscica lett. A padlásra fialt egy régi kis matracra, ott jó védett helyen voltak a cicák. Másnap 3 cicát áthordott a padlás túloldalára egy ládába, szépen szoptatta is őket, de az egyiket otthagyta a matracon. Én visszavittem a másik 3-at is a matracra. Következő nap ugyanez megismétlődött, én újra visszavittem a 3 cicát ahhoz az egyhez. Utána rendben volt minden, ma délelőtt a macskám kaparta a bejárati ajtót meg nyávogott, kimentem hozzá, láttam az egyedül hagyott cica a szájában, letette a lépcsőre. Meglepődtem miért hozta le. Visszavittem a padlásra a többihez. utána elmentünk itthonról, délután ma megnéztem a cicákat, de csak a 3 volt meg, szoptatta őket éppen. Azt az egyet nem találtam sehol. hova vihette, miért vihette el és mit csinálhatott vele szerintetek? Nem értem a viselkedését. Pedig nem tünt betegnek a cica, ugyanolyan szép volt mint a többi2011. máj. 22. 21:02
1/6 anonim válasza:
Hidd el, hogy a cica, tudja, h miért dobta el magától a picit. Valószínűleg valami olyan fejlődési problémája lehetett amitől életképtelen lenne.
2/6 anonim válasza:
Vannak ilyen macskák,akik anyaságra sem jók teljes mértékbe.Volt szerencsém jó párhoz..
3/6 anonim válasza:
Sajnos ez a természetes szelekció része. Viszont megható a viselkedés. Nálam is volt ilyen az első alomnál. A következő fialás sokkal jobb lesz, annál már a nőstény is érettebb lesz.
4/6 anonim válasza:
Nem szeretnéd inkább ivartalaníttatni?
5/6 anonim válasza:
megehette. volt 1 macskám és nem törődött a picikkel hanem megette őket.. :? nem értem miért de nem az a lényeg, lehet a tied is megette. ja, és tényleg tudja mit csinál szüléskor valami baj is felléphetett vagy valami gond lehetett vele.
6/6 Dr.Pataki Ágnes válasza:
Üdv! dobd ki a másik 3-at ha ennyire sajnálod azt az egyet! valószinüleg az elhagyott kis macska mirigyei alul dolgoztak ezért az anya megrágta a macskát..mert csak. természetes folyamat hogy rágja!de ha ezt nem akarod üsd agyon mind! vagy locsold le a megrágott macskát benzines sós vegetával!..tisztelettel:Dr.Pataki Ágnes szülész nőgyógyász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!