Lakásban tartható macska? ha igen, azok akik lakásban tartják, ki szokták engedni, vagy ki vinni a szabadba?
Nem akarok macskát tartani, csak valahogy sosem volt olyan ismerősöm, aki tartott macskát lakásban, mindig csak házban. Kíváncsiságból kérdezem.
Így nem nagyon értem ezt a részét, hogy szokás ez, egyáltalán kell a macskának a kimenetel? Gondolom igen, de akik lakásban tartják, hogy oldják meg ezt a részét? Vagy szimplán nem engedik ki sose?
Mert ha ki engedik akkor elszalad, ezért nem tudom elképzelni ezt, bár mondom nem volt sose macskám, hogy tudjam ezt a részét, hogy működik.
7-es bocs ezt se tudtam, hogy akik házban tartják és benti cica, és van akik így sem engedik ki
házban élek, külváros, itt a környéken van sok macska, egyik szomszédnak is van macskája aki bent tartja, de sokszor ki engedi, úgy hogy szabadon járkál itt a házak között, vagy ki megy a rétre, erdőbe stb...
Ezért meg sem fordult a fejemben, hogy akik házban élnek nem engedik ki a macskát, nem bántásként írom ezt, nyilván megfordulhatott volna a fejemben, de egyszerüen nagyon idegen nekem a macska tartás, keveset tudok róla.
És nektek milyen cicátok van,vagy csak egyszerű házicica? hogy ennyire nem érdekli őket a kintlét?
Énis cicát akarok tartani,de csak is a házban. A régi cicám foggal körömmel ragaszkodott a kintléthez ,nembírt bentlenni,ez is volt a veszte szegénykémnek.
Esetleg adhatnátok tanácsokat,hogy hogyan érjem el,hogy ne akarjon kimenni. Minden vágyam egy macsek,már több éve nem tartok emiatt.
Ha egészen pici korától bent van tartva, nem akar majd kimenni.
Ismerősnél van egy cica, aki kinti-bentiként nevelkedett, 2 évig úgy is élt. Elköltöztek, át akarták szokatni csak bentinek. Hát az a hiszti, ami ment...
Hónapokig bent tartották, hátha megszokja, de nem. Tört, húzott, vernyíkolt, összepisilt-kakilt bosszúból mindent. Több hónap után megunták, megint kinti-benti lett. Ismét szent lett a béke, nyugodt lett, hogy kóborolhat. Ivartalan, így kiscica gond nem lesz, de mai napig aggódnak, nehogy összepuszilkózzon egy autóval vagy kutyussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!