Macska melett milyen állat tartható lakásban?
Figyelt kérdés
Kutyán kìvül. Nyilván egér, madár, hörcsög kilőve.2021. márc. 25. 10:36
2/7 anonim válasza:
Nekünk 2 macska mellett van 2 papagájunk és 2 tengerimalacunk is...a macskák rájuk se hederítenek. Sőt az egyik fél is a tengerimalacoktól. :D
3/7 anonim válasza:
Nálunk halak vannak. De van, ahol pl. törpesün van együtt cicával, állítólag meg tudja védeni magát, ha a cica abajgatja. Nyusziról is hallottam már. De az egész a cicától is függ, hogy mennyire lehet összeszoktatni egy másik állattal, nyilván amikor pl. a nyuszi vagy a süni kicsi, akkor még óvatosan, felügyelettel, ketrec használatával.
4/7 anonim válasza:
Ami a macskához és a kutyához hasonló és lehet a lakásban szabadon tartani az a Vadászgörény.
6/7 anonim válasza:
Az én cicám imádja a törpehörcsögöket.
Más macskákat megtudna ölni, már próbáltunk volna társat hozni hozzá... De a hörcsögöt nem bántotta.
Egyszer ki is szökött az egyik a terráriumból, de nem bántotta, csak nézte.
Azóta gyakran ki szoktam neki venni, néha "megsimogatja", hempereg előtte, nézegeti. A hörcsög követni szokta, ez pedig nagyon tetszik neki. Imád "vezér" lenni.
Van egy teknősünk is, őt lef0ssa.
Halakat akarunk majd még venni.
7/7 anonim válasza:
Kis Sándor papagájt már láttam macska mellett, a macska félt a madártól, jogosan, mert elég nagy, de neki nagy tér is kell normális esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!