Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek max hány macska...

Szerintetek max hány macska tartható egy lakásban normálisan?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy 50 nm-es lakásban?

2016. jún. 13. 19:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Attól függ. Ha ki tud menni a szabadba, akkor 2-3. Ha nem tud kijárni, akkor egy sem.
2016. jún. 13. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs más állat rajtuk kívül akkor kettő. Legalábbis nekem ez lenne a határ.
2016. jún. 13. 19:40
 3/14 anonim válasza:
87%
Szerintem 2, nagyon max 3 macsek. De ez nagyban függ a természetüktől is, és attól, mennyire viselik el egymást.
2016. jún. 13. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Ha családi ház, akkor is legfeljebb 1 db, városi lakásban nulla.
2016. jún. 13. 19:49
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem régóta kettő van. Nem kijárósak, mert 7-en lakom.Az almot meg tudom oldani úgy, hogy kettő van, ez lényeges. Külön etetőtálkáik vannak, de vizes csak egy.Sokszor játszanak együtt, alvásra külön kedvenc helyeik vannak, nem bújnak össze. Ennyit tudok pénzügyileg vállalni, de ha minden kötél szakadna, még egyet bevállalnék, de tényleg csak vészhelyzetben.
2016. jún. 13. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Nekünk 1 vagy 2 volt 49 nm-es lakásban, de csak télen, amúgy kertes házban voltak. Nem tűnt úgy, hogy bajuk lett volna vele.

Állandó jelleggel maximum nagyon nyugodt, kis mozgásigényű állatot tartanék lakásban, vagy olyan macskát, akit lehet sétáltatni, mert hagyja. Ebben nincs tapasztalatom, mindig volt kertes ház is a pakliban. Egy normális macska azért szeret mászkálni.

2016. jún. 13. 20:14
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
Normálisan egy se.
2016. jún. 13. 22:59
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Az enyém 64 nm-en él velünk bent a lakásban és köszöni jól van. Ezt azoknak a hitetleneknek üzeni, akik szerint lakásban nem lehet boldog a cica. Még maximum egy elférne, de nekem ez az egy is bőven elég törődést igényel és anyagilag is éppen elég etetni, oltani, orvoshoz vinni stb.
2016. jún. 14. 11:10
 9/14 anonim ***** válasza:
32%

a probléma ott van,hogy a macskák(ivartalanítás után) is több négyzetkilómétert bejárnak 1-1 éjszaka alatt. hatalmas a mozgásigényük. egy 50 négyzeméteres kis panellakás nem tudja ezt kielégíteni.

elismerem,hogy vannak veszélyes környékek,ahol nem célszerű kinti macskát tartani, még kertes ház esetén sem(forgalmas utak mellett).de nem kötelező macskát tartani. én nem tartanám panelban az biztos.pedig laktam ott és vágytam akkor is cicára. de szerintem állatkínzás. a macska szabad állat, nem szabad megfosztani tőle.

2016. jún. 14. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
22%
láttam én már elég paneles macskát..egész nap az ablakban ülnek és vágynak kifele. az nem élet.
2016. jún. 14. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!