Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS valaki aki ért a cicákhoz...

SOS valaki aki ért a cicákhoz segítene?

Figyelt kérdés

10 napja fialt le az 1 éves cicánk 4 gyönyörű kiscicát szült, de a 8 napon eltűnt egyszerűen nem jött haza , 3 napig én etettem a kicsiket tejjel de állandóan sirtak hiába ettek , most pedig hozzájuk tettem az anyamacska testvérét aki szintén 1 éves de amit tudni kell az az hogy ez a cica is pohos szerintünk és baj lehet e belőle ha velük van? És hogy szerintetek van e már teje? és ha van akkor baj lehet belőle ha szopnak belőle ezek a kicsik és utána lefialja a sajátjait? Én úgy láttam hogy van teje de ha ezek szopnak belőle akkor fog maradni a sajátjainak?

Szerintetek van rá esély hogy haza jöjjön az anyjuk? És ha hazajön baj lehet belőle hogy a testvére volt velük?

Bocsi ha hülyeséget irtam de nem tudom mit csináljak velük állandóan sirtak de most hogy velük van az anya macska testvére meg nyugodtak, valaki tudna valamit mondanni?

#macskatej #cica #Anyamcska
2024. máj. 15. 16:25
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak:

A nagy cicának óránként viszek enni és inni de enni egyáltalán nem eszik csak iszik egy kis tejet és szalad is vissza a kicsikhez, el se jönne tőlük hogyha nem veszem el hogy legalább igyon , nem tudom mi lesz ebből.

2024. máj. 15. 22:03
 22/34 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ha éhes lesz, eszik, nyugi. Nem hülye, nem fogja éheztetni magát.
2024. máj. 15. 22:19
 23/34 A kérdező kommentje:

Logikus , nagyon hozzájuk nőtt pár óra alatt.

Köszönöm a válaszokat! És mindenképp fogok írni a történtekről.

2024. máj. 15. 22:24
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen vegyél tápszert és etesd a kicsiket.

Egyébként a vemhesen szoptatás idő előtti fialást okozhat mert fokozza a méh összehúzódását, illetve ha a sajátjai megszületnek mindenképp tedd külön őket, a nagyobbak eltapossák a piciket.

2024. máj. 16. 06:19
 25/34 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is hogy korai fialást okozhat ha szopnak , de ha le fial külön fogom őket tenni egy ideig , ma reggelre sajnos az egyik kicsi meghalt mivel elég gyenge volt és kisebb mint a többiek enni se akart úgyhogy várható volt hogy ez lesz
2024. máj. 16. 14:41
 26/34 anonim ***** válasza:
Kitartást! Szívesen segítenék a gondozásukban, csináltam már mentett cicákkal (bár nem tudom hol laksz, én Borsodban)
2024. máj. 16. 19:29
 27/34 A kérdező kommentje:

Kedves vagy , de én szeretném gondozni őket.

Amúgy azt olvastam hogy állítólag a kamilla tea jó az osszeragadt macska szemre és két cicának ma ki nyílott a szeme de a harmadiknak ossze van ragadva és nem is tudom hogy gennyes e vagy csipás , de nem szeretném bántani és ha jól tudom a kamilla tea szárít(?) úgyhogy nem hiszem hogy jó lenne .

2024. máj. 17. 16:36
 28/34 anonim ***** válasza:
Sima vízzel törölgesd a szemüket, ha összeragadt, vagy csipás. Ki kell tisztítanod, mert meg is vakulhatnak így. Kamilla nem jó rá.
2024. máj. 17. 16:41
 29/34 A kérdező kommentje:
Épp most akartam megnézni a szemét de sajnos ez is kimult ,az előbbivel is ugyanez volt nem akarta le nyelni a kaját se annyira gyenge volt ma , pedig eddig ez volt a legerősebb , legalábbis azt hittem
2024. máj. 17. 18:16
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Vettél tápszert? Milyen időközönként etetsz? Infra alatt vannak, vagy van valami, ami melegíti őket? Takarítod a feneküket, hogy tudjanak üríteni? Egyik sem fog életben maradni, ha nem teszel értük meg mindent. Ilyen pici korban ki is tudnak még hűlni.
2024. máj. 17. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!