Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS valaki aki ért a cicákhoz...

SOS valaki aki ért a cicákhoz segítene?

Figyelt kérdés

10 napja fialt le az 1 éves cicánk 4 gyönyörű kiscicát szült, de a 8 napon eltűnt egyszerűen nem jött haza , 3 napig én etettem a kicsiket tejjel de állandóan sirtak hiába ettek , most pedig hozzájuk tettem az anyamacska testvérét aki szintén 1 éves de amit tudni kell az az hogy ez a cica is pohos szerintünk és baj lehet e belőle ha velük van? És hogy szerintetek van e már teje? és ha van akkor baj lehet belőle ha szopnak belőle ezek a kicsik és utána lefialja a sajátjait? Én úgy láttam hogy van teje de ha ezek szopnak belőle akkor fog maradni a sajátjainak?

Szerintetek van rá esély hogy haza jöjjön az anyjuk? És ha hazajön baj lehet belőle hogy a testvére volt velük?

Bocsi ha hülyeséget irtam de nem tudom mit csináljak velük állandóan sirtak de most hogy velük van az anya macska testvére meg nyugodtak, valaki tudna valamit mondanni?

#macskatej #cica #Anyamcska
2024. máj. 15. 16:25
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
De ezt én nem tudtam*
2024. máj. 15. 18:34
 12/34 anonim ***** válasza:
40%

Ivartalanitasrol meg nem hallottal?

Megelozheto lett volna. Es meg a masik is vemhes, csodas.

Kolykoket 2-3 orankent ejjel-nappal kene etetni. Maceras? Na nem mondod. Igy jar az, aki nem gondolkozik elore.

2024. máj. 15. 18:37
 13/34 A kérdező kommentje:

Kérdést tettem fel , nem neked kell róla gondoskodnod , és szerettem volna kiscicákat szóval minek az ivartalanítás?

Hallottam róla igen.

2024. máj. 15. 18:41
 14/34 A kérdező kommentje:
Lenne még egy gyors kérdésem szerintetek az rossz az anyamacska testvérének ha szopizzák úgyhogy lehet nincs is teje? Már teljesen hozzánőttek tök jól megbarátkozott velük olyan szinten mintha a sajátjai lennének.
2024. máj. 15. 20:14
 15/34 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ha hagyja őket szopizni, akkor nem zavarja. Ha zavarná, nem hagyná. Mikor befogadtam egy kis cicát, a már meglévő nagy hagyta, hogy szopizza az emlőit, ezzel is nyugtatva a kicsit, holott az enyém nemhogy terhes, ivaros sem volt már akkor. Azért remeghetnek, mert félnek, nem látnak még, nem tudják mi van körülöttük, ha nem érzik a nagy cica testmelegét, idegesek. Illetve próbálnak már mászkálni, de izmuk az alig van, így erőlködnek.
2024. máj. 15. 20:42
 16/34 Katona Dius ***** válasza:
81%
Amúgy vicces, de a kisebbik cicám (már az is egy éves) mai napig szopizza a nagyot, az meg hagyja. Semmi baja nincs tőle.
2024. máj. 15. 20:47
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

A cica emlőinek nem lesz baja. Ha békében elvannak, én hagynám őket. Amúgy ha a kölykök nem visítanak, akkor valószínűleg jön is onnan valami.

(Tök érdekes ez az egész. Majd időnként - később is - számolj be róla kérlek, hogy miként folytatódott mindez)

A nagy cicának viszont adjál bőven enni és inni, nehogy az energiáját a szülésig leszívja ez a 4 kiskölyök. És a tápszert is szerezd be, a biztonság kedvéért. Egyáltalán nem biztos - sőt -, hogy ha megindul az ellés, akkor a folyamat közben is hagyja majd szopni a cicákat.

2024. máj. 15. 20:55
 18/34 A kérdező kommentje:
Csak az zavar hogy nem tudom adjak e nekik enni mivel nem tudom hogy kapnak e tejet a nagy cicától és félek hogy a macska fenyegetve érzi magát hogy én etetem a "kicsinyeit" mivel mint már mondtam úgy kezeli mint a sajátjait és attól félek hogy megpróbálná elvinni őket valahová mivel fenyegetve érzi magát, mondjuk elég lusta macska szóval nem hiszem hogy érdekelné, de vannak ösztönei szóval.
2024. máj. 15. 22:00
 19/34 A kérdező kommentje:
De nem hinném hogy zavarná főleg ha nincs teje akkor tudja hogy enniük kell.
2024. máj. 15. 22:01
 20/34 Katona Dius ***** válasza:
100%
Szerintem inkább adj nekik enni, az a biztos. Pótanya cicát nem fogja zavarni.
2024. máj. 15. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!