Segitenétek?(hogy mibe az nem ide van írva)(bocsi)
Figyelt kérdés
van két cicám az egyikkel semmi baj nincs de a másiknak valami idegrendszeri baja van amitől nem bírja a változást. mi most költözünk és nyilván meg lesz bolondulva de akarunk egy kutyát(nyilván attól is). nem tudom hogy érdemes-e költözés után egyből befogadni a kutyát vagy megvárni amíg lenyugszik és aztán vagy várni és ha várni akkor mennyit?
egész életembe macskám volt anyukám 42 éves és nem volt perc az életébe hogy nem volt macskája.nagyon szeretjük a macskákat de egy idő után kell egy kis változatosság.(és lesz kert úgyhogy eddig nem lehetett kutyánk)
2022. márc. 4. 11:31
3/11 Vans$ válasza:
Szerintem szokja meg az új környezetét ,és utána gondolkodj kutyusba .
2022. márc. 4. 12:01
4/11 anonim válasza:
szerintem is először hagyd hogy megszokja az új helyet, majd ha már 1-2 hete jól elvan, akkor jöhet a kutya.
2022. márc. 4. 13:11
5/11 anonim válasza:
vegyetek tigrist meg kígyót is, hogy ne unatkozzatok...
2022. márc. 4. 13:22
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy ezt a kutyatemat el kell engedni, ha a macska nagyon problemas.
Azt tudom mondani, hogy mindenkeppen menhelyrol fogadjatok orokbe, mert ilyenkor elso korben probaidora adjak ki a kutyat altalaban es gond nelkul visszaveszik, ha nem kompatibilis a macskaiddal.
2022. márc. 4. 13:51
7/11 anonim válasza:
Egyszerre bővel elég neki egy dolog, költözzetek, várjatok amíg megszokja az új környezetet.
(más téma az, hogy van kert elég kevés egy kutyához)
2022. márc. 4. 13:55
8/11 anonim válasza:
5#
:DDD
2022. márc. 4. 14:10
9/11 anonim válasza:
Először szokjon meg szerencsétlen macska. Ha lehet minél több bútort vigyetek át a mostani helyről, illetve gyűjtsd a mosatlan pokrócokat, párnákat, minél több ismerős illat legyen. Ha van mód előre betelepíteni ilyen tiszagú cuccokat, hogy belengje a teret. Tiszta zacskóba gyűjts használt almot (nyilván nem kaki meg pisicsomókkal) és abból is vigyél át, ill. az elején azt használják. Feliway Classic (nem a friends!) párologtató menjen neki az első 2-3 hónapban. Várjatok a kutyával. Lehet, hogy a másik is kikészül a költözéstől vagy a kutyától, lehet lesz ott meglepetés.
2022. márc. 4. 14:15
10/11 A kérdező kommentje:
9. köszönöm.
illetve majd veszünk tigrist,kígyót és lehetöleg egy elefántot is.
én is azt gondoltam hogy várok költözés után de nem tudom mennyit írtatok 1-2 hónapot de 1-2 hetet is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!