SOS valaki aki ért a cicákhoz segítene?
10 napja fialt le az 1 éves cicánk 4 gyönyörű kiscicát szült, de a 8 napon eltűnt egyszerűen nem jött haza , 3 napig én etettem a kicsiket tejjel de állandóan sirtak hiába ettek , most pedig hozzájuk tettem az anyamacska testvérét aki szintén 1 éves de amit tudni kell az az hogy ez a cica is pohos szerintünk és baj lehet e belőle ha velük van? És hogy szerintetek van e már teje? és ha van akkor baj lehet belőle ha szopnak belőle ezek a kicsik és utána lefialja a sajátjait? Én úgy láttam hogy van teje de ha ezek szopnak belőle akkor fog maradni a sajátjainak?
Szerintetek van rá esély hogy haza jöjjön az anyjuk? És ha hazajön baj lehet belőle hogy a testvére volt velük?
Bocsi ha hülyeséget irtam de nem tudom mit csináljak velük állandóan sirtak de most hogy velük van az anya macska testvére meg nyugodtak, valaki tudna valamit mondanni?
Értem, de ha mégis hazajönne az anyjuk baj lenne belőle ha a testvére eteti a kicsiket?
És ha megszüli a sajátjait ezekkel ugyanúgy fog törődni?
Még az lenne a kérdésem hogy lehet e teje már a terhes cicának még fialás előtt?
Mert szopják a kicsik de nem tudom hogy kapnak e belőle valamit
Elképzelhető, hogy vemhesen is van picike tej; sőt, az is, hogy most, hogy a kölykök ott lógnak az emlőin, a szopással serkentik a tej elválasztását. De nem lesz elég nekik. Az igazi tej majd a fialás után indul meg. És az első adag - az un. fröccstej - az ő kölykeinek kell.
Most - egyelőre - azért is vannak békében, mert nekik nem csak a tej hiányzott, hanem az anyjuk testmelege is.
Mivel etetted őket eddig?
Két etetés között tedd a kismacskákat egy rongyokkal kibélelt dobozba, legyenek négyen egymás mellett, egy kupacban. Ha van a házban hadba fogható plüssállat, az is mehet melléjük.
A pocakjukat időnként masszírozd meg óvatosan, és a popsijukat is egy enyhén nedves vattával. Hogy tudjanak üríteni. Az anyukájuk is ezt csinálná.
Most te leszel a cicamama egy ideig :)
Aztán tényleg vidd majd el a másik macskát ivartalanítani. Nem hiányzik neked ez a tortúra, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!