Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megéri brit rövidszőrű macskát...

Megéri brit rövidszőrű macskát venni azon túl, hogy szép?

Figyelt kérdés

Volt már egy cicám, akivel együtt nőttem fel, ő sima házi cirmos volt. Nagyon szerettem, de elég butuska volt, meg csak akkor lehetett megfogni, ha ő azt akarta. Nem volt valami bújós, ragaszkodó típus.

A brit cicusok meg eleve nagyon tetszenek, nagyon szeretnék egyet, ráadásul az olvastam róluk, hogy igazi ragaszkodó, bújós, kedves cicák. Tényleg jobban azok, mint a sima házimacskák?

máj. 3. 15:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én cáfolnám, hogy a brit rövidszőrűek mind barátságtalanok. Nekünk most 5 hónapos tündéri whiskas cirmos brit rövidszőrűnk van, kis kandúr és nagyon ragaszkodó, bújós, jön utánunk, szereti a társaságunk, sokat simogattatja magát. Szerintem a macska természetétől függő.Különben nekünk a tenyésztő azt mondta a kandúrok bújósabbak és játékosabbak is.
jún. 2. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!