Bruno11 kérdése:
7 hónapos kelet-európai rövidszőrű macskát eltud vinni a görény vagy nyest?
Figyelt kérdés
Egyik nap délután 5 órakor (ugye már sötét van ilyenkor télen) egy óra alatt eltűnt az amúgy a gazdi mellől soha el nem mozduló cicám. Egyáltalán nem az a csavargós természetű macska volt. A kertből is ahogy látta, hogy jövök be már követett is. Bármikor kiengedhettem az udvarra, mert nem ment el és ahogy kinyitottam az ajtót már szaladt be. A padlásomon lehet egy görény vagy nyest amit pont aznap este 8 kor láttam meg. Azt gyanítom, hogy az vihette el, de semmilyen nyomokat nem találtam a padláson.2022. dec. 28. 12:46
A kérdező szavazást indított:
Történhetet vele valami
Elcsavargott
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
7 honapos macska, mibol gondoltad, hogy soha nem is fog csavarogni? Az, hogy egy kolyok nem megy ki a kertbol, semmit nem jelent. Gondolom ivarerett mar, aztan ment korulnezni, nyest ilyenekkel nem torodik, nem macskara megy.
De ezen kivul ugye barmi tortenhet vele, ha kijut az utcara 🤷♀️
2/7 anonim válasza:
Az elcsavargott nem zárja ki azt, hogy történhetett vele valami. Sőt, ha ennyi ideje csavarog, már elég nagy esély van rá, hogy történt vele valami. Miért nem vigyáztál a saját állatodra, ha már egyszer felelősséget vállaltál érte?
3/7 anonim válasza:
Helyesen: el tud vinni.
Miért ennyire bonyolult az igekötős igék helyesírása?
5/7 anonim válasza:
#4 Fajmacska?? :D Eddig azt hittem egy macska-pávián keverékről van szó.
De amúgy tudod mi az a kelet-európai rövidszőrű? Sima házimacska...
6/7 anonim válasza:
Görény,nyest alapból tart a macskától.
Inkább elkerüli.
7/7 anonim válasza:
A fontos dolgokat nem irtad meg. Kandur, vagy nőstény? Ivartalanitott, vagy nem? A 7 hónapos macsek rájött, hogy kell neki a szex és elindult keresni.Ha volt kint, látta, ott van egy kinti világ, amit még nem ismer, kis kiváncsiak.Csak ne legyen kint baja, autók, kutyák, idősebb macsekok, mérgek,szemét emberek, stb. Ha kislány, hazahozhat egy csomó bébit, ha kisfiu, egypár harapott sebet verekdésből.Nagyon sajnálom a gazdikat, akik nem tudják bent tartani őket, ók mind tovább élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!