Hol lehet Magyarországon, megbízható helyen egzotikus rövidszőrű macskát venni?
Sziasztok,
esetleg valaki tud Magyarországon, vagy a közelben megbízható helyet ajánlani, ahol egzotikus rövidszőrű macskát tudok vásárolni? Évek óta álmodom egy kispajtásról, de sehol sem találok. Köszönöm a segítséget!
Nem ismerem a fajtat; de rakeresve kapasbol 2 tenyesztot is talaltam. Google elso ket talalat.
Ha evek ota errol almodozol, miert vagy keptelen hasznalni a keresot? 🤣🤣
Segiten: egzotikus rovidszoru macska tenyeszet.
Ezt irtam be.
#1:
Az még hagyján, de valamiért itt se tudta évekig megkérdezni.
3-as, de miert ne vegyen? Soha nem azzal van a baj, ha valaki tenyesztotol, jo korulmenyek kozul vasarol.
Igen, “funkciojaban” ugyanazt tudja, mert macska, de itt nem ez a lenyeg.
Igen, rengeteg a gazdatlan allat, de nem kell buntudatot kelteni. Az orokbefogadas se annyira egyszeru buli am, meg kene emliteni az arnyoldalait is. Mert 2 orokbefogadott allat utan (macska, kutya) azt tudom mondani, hogy vannak. Nem minden rozsaszin meg vattacukor illatu. A valosag mas es sokszor brutalisan nehez, csak errol valahogy elfelejt mindenki beszelni, ha orokbefogadasrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!