Létezik Magyarországon olyan oldal ahol összegyűjtik a megbízható macska tenyésztők elérhetőségeit?
Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 08:06
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor hol lehet megtalálni őket vagy mi alapján?
2021. jan. 10. 09:37
3/8 anonim válasza:
Vannak olyan részek az egyesületek honlapján, ahol összeszedik a tenyésztőket (már aki beleegyezik, hogy feltegyék). De itt a nem megbízhatóak is fent vannak.
Én a Facebookot tudom javasolni, csoportokban kellene érdeklődni, ott általában a jobbakat ajánlják. :)
4/8 anonim válasza:
Szia, én jelenleg perzsa tenyésztőt keresek, nézegettem honlapokat de valamelyik hiányos, valamelyik pedig nem tetszik. Milyen cicában gondolkodsz?
5/8 anonim válasza:
Kár, hogy nincs ilyen oldal, nekem is jó lenne.
6/8 anonim válasza:
A brit fajtatiszta cicák csoportban megbízhatóak. Nem tudom milyen fajta cicát keresel.
7/8 anonim válasza:
Sajnos nincs, pedig tök jó lenne. :(
Facebookon a fajtacsoportokban általában szűrik a szaporítókat, több-kevesebb sikerrel.
8/8 anonim válasza:
Olyat nem tudok, ahol minden létező megbízható tenyésztőt összegyűjtenek, olyan oldal viszont van, ahol csak ilyen tenyésztők hirdethetnek macskát, elég durván ellenőrzik őket ahogy olvastam. Nem tudom milyen fajtájú cicát keresel, de hátha találsz náluk, Macskaváros a weboldal neve. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!