Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megbízható só-bors óriás...

Megbízható só-bors óriás schnauzer tenyésztőt keresek. Tudtok adni elérhetőségeket?

Figyelt kérdés

A neten összesen talán kettőt találtam, de őket sem ismerem személyesen, sem hallomásból. Nem volt még schanuzerem, de most szeretnénk egyet. Nem szaporítótól, hanem jó tenyészetből.

Eddig mindig ilyen-olyan befogadott kutyáink voltak, most is van kettő. :)

2010. febr. 25. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én már voltam látogatóban a Silver Senator és a JCBC kennelekben is. Mindkettő igényes, megbízható tenyésztő, tiszta helyen, jó körülmények között, jól tartott kutyáik vannak. Nem ideggyenge, agresszív, hanem kedves, aranyos kutyusaik vannak.

A Silver Senator egy idősebb nőé, eléggé határozottan kifaggatott, hova, minek akarom a kutyát.

A JCBC egy fiatal nő tulajdona, eléggé megválogatja, kinek ad kiskutyát, lebeszél róla, ha nem jónak találja a körülményeidet. Hozzá meglepetésszerűen érkeztem, hogy mit szólna ha egy órán belül ott lennék, szívesen fogadott, bemutatta a kutyáit, akkor éppen nem is volt kiskutyája, mégis szívesen látott. Most talán vannak nála kicsik.

Honlapok: www.silver.senator.hu

www.jcbc.eoldal.hu

Szerintem keresd fel mindkettőt telefonon is, személyesen is, és úgy dönts.

2010. febr. 25. 11:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ. :)
2010. febr. 25. 11:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem eredetileg mindkettő szimpi volt, de miután a Senatoros durván, minden alap nélkül(mivel soha nem járt a másik kennelében) lehordta mindennek a másik tenyésztőt, kicsit meglepődtem. Azt hittem ők segítik egymást, de tévedtem. Aztán felhívtam a másikat, gondoltam ez ilyen oda-vissza adok-kapok, de nem, a Jcbc-s csak jókat mondott az idősebb tenyésztő kutyáiról. Nem tudom mire jó ez a másik fikázása, lejáratása. Hogy akkor majd biztos mindenki csak tőle fog kiskutyát venni? Érdekes dolog ez...
2010. febr. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!