Megbízható só-bors óriás schnauzer tenyésztőt keresek. Tudtok adni elérhetőségeket?
A neten összesen talán kettőt találtam, de őket sem ismerem személyesen, sem hallomásból. Nem volt még schanuzerem, de most szeretnénk egyet. Nem szaporítótól, hanem jó tenyészetből.
Eddig mindig ilyen-olyan befogadott kutyáink voltak, most is van kettő. :)
Én már voltam látogatóban a Silver Senator és a JCBC kennelekben is. Mindkettő igényes, megbízható tenyésztő, tiszta helyen, jó körülmények között, jól tartott kutyáik vannak. Nem ideggyenge, agresszív, hanem kedves, aranyos kutyusaik vannak.
A Silver Senator egy idősebb nőé, eléggé határozottan kifaggatott, hova, minek akarom a kutyát.
A JCBC egy fiatal nő tulajdona, eléggé megválogatja, kinek ad kiskutyát, lebeszél róla, ha nem jónak találja a körülményeidet. Hozzá meglepetésszerűen érkeztem, hogy mit szólna ha egy órán belül ott lennék, szívesen fogadott, bemutatta a kutyáit, akkor éppen nem is volt kiskutyája, mégis szívesen látott. Most talán vannak nála kicsik.
Honlapok: www.silver.senator.hu
www.jcbc.eoldal.hu
Szerintem keresd fel mindkettőt telefonon is, személyesen is, és úgy dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!