Norvég erdei macska tenyésztő Magyarországon. Van ilyen egyáltalán? Esetleg egy megbízható tenyésztő? (Esetleg más hosszúszőrű fajták? )
Imádom a hosszúszőrű macskákat.
Befogadás előtt állok, utánanézek fajtáknak, tenyésztőknek. Az első két helyen a Maine Coon és a Norvég erdei macska állnak, mindkettő szimpatikus fajta, bár a Maine Coon mellett szól számomra még a mérete is.
Tudtok Norvég erdei macska tenyésztőt kis hazánkban? Mennyi lehet érte a reális ár? Maine Coonra körülbelül 120 ezer Ft, ahogy néztem, elég lenne, hogy jó tenyészetből, jó háttérrel rendelkező cicát kapjak. Norvég erdei macska esetében is fennáll ez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
(A kérdésből lemaradt, bocsi.)
Nekem maine coon van, de mielőtt hozzánk került még szóba jött a szibériai is. Nagyon hasonlít a maine coonra, hipoallergén és egy kicsit kisebb, mint a MC.
Úgy emlékszem, hogy valamivel drágább volt akkoriban, mint az MC, de nem sokkal. Macskakiállításon láttam ilyen cicát először.
Több tenyésztő is van az országban. Pl. [link]
A norvég erdei macskával kapcsolatban szerintem érdeklődj nyugodtan a tenyésztőknél, biztosan szívesen segítenek. Itt még megtekintési lehetőséget is felajánlanak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!