Brit rövidszőrű macskát szeretnénk házon kívül, a kertben tartani, lehet-e télen-nyáron?
Mire figyeljünk oda?
-korábbi tapasztalat, hozzáértésünk nincs
Macskaszőr-, egyéb allergia miatt a házban nem tudjuk tartani.
Köszönöm, tanácstalan lettem, esetleg valami más fajta alkalmas lehet?
lengyel oldalakon van befedhető 3 m átmérőjű, többféle alakú kisállat "kerítés", vagy "télikertben" lehetne csak "normálisabban elzárni" az allergia, ill. a lopásveszély miatt.
Macskalopás...elszomorító...
Tenyésztő elküld melegebb tájakra, ha megtudja, hogy kint akarod tartani. Menhely nem ad kintre macskát. Szaporítótól ne vegyünk macskát, mert csak a pénz kell neki, és átver.
Macskabiztos kerítés, vagy kifutó létezik, csak nagyon drága.
Állatvédelmi törvény szerint telken belül kell tartani az állatainkat, ez alól a macska sem kivétel - sajnos a többséget ez nem érdekli...
Ha kijut a telekről, bármikor baja lehet, vagy elpusztulhat, elüti egy autó, elkapja egy kutya, ellopják, megkínozzák, megmérgezik, halálos betegségeket kap el, stb.
Halott ügy szerintem. Ne legyen macskátok inkább.
Szerintem se legyen cicátok.
Esetleg:kutya,hörcsög,tengerimalac,egér,hal,kígyó,madárpók,nyuszi,teknős,papagáj...
Ha kint elfér:
tyúk,malac,lúd,liba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!