Brit rövidszőrű macskát szeretnénk házon kívül, a kertben tartani, lehet-e télen-nyáron?
Mire figyeljünk oda?
-korábbi tapasztalat, hozzáértésünk nincs
Macskaszőr-, egyéb allergia miatt a házban nem tudjuk tartani.
Talaltam kulfoldi oldalakon szuper, muanyagbol, fembol, fabol keszult "osszkomfortos,"jatekokkal, kishazzal, mindenegyeb hintaval,gazdanak fotellel felszerelt macskabiztos kifutokat. Tobb nm-es, magas, fedett, viragos, fuves, szigetelt, napfenytetos.:) Nem is dragak, egy ezermester pillanatok alatt osszerakja.
Problemamentes elhelyezest nyujt minden kisallatnak. Igy meg tudjuk oldani, kiiktatva a tanacsokban emlitett szempontokat.
És akkor állandóan a kifutóban fogjátok tartani vagy hogy?
Az ilyenek ugyanis tudtommal csak arra valók, hogy az amúgy BENTI cicáknak legyen egy kis biztonságos kijárása a szabadba.
Mert gondolom, hogy valami ilyesmire gondolsz:
De az ilyenek, mint írtam, amúgy benti cicáknak valók.
Én biztos nem lennék képes ebben tartani egy macskát egész életében bezárva, dísznek.
Felugyelt foglalkozassal, gondoskodassal nem gondolom, hogy ezek az eletterek allatkinzasnak minosulnenek. Sot, igenyekre fokuszalo a sok apro reszlet.
Nem halotarsnak tartanank, igy igaz.
Tiszteletben tartom ugyanakkor barki velemenyet, amit ezuton koszonok! Az allergia miatt igy tudjuk megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!