Mi az eledel összetétele?
Fressiben vettem a saját márkás RN tasakos eledelüket macskának.
Az a reklám, hogy őszinte nyilatkozat, és csak az van benne amit ráírtak..
Összeszámolom a százalékokat, hogy miből mennyi van, és nem jön ki a 100. Csak 60% kb.
Jó lenne tudni, mi a maradék 40%, és miért nem kötelesek feltüntetni a tasakon? Esetleg csak ivóvíz és azért?
Nekem gyanús hogy valami gabonaféle lehet amit nem írnak rá, mert bár az összetevők között sehol nem szerepel semmilyen, de közben mégsem írják rá a tasakra hogy gabonamentes lenne...
A gyártó honlapján is kerestem, de nem lehet megtalálni ilyen infókat ott sem.
1#
Köszi, remélem.
Bár szupermarketben van olyan macskakaja amin semmilyen összetevő nincs feltüntetve a csomagolásán, pedig jó drága gurmé pástétom, egyesével árulják kis konzervekben amire semmi nincs ráírva. Ilyet hogy lehet?
#2 Ez nem zselés hanem szószos.
És mit jelent a normál jó táp?
Ha száraz eledelre gondolsz, azt nem nagyon tudja enni a szájproblémái miatt, ezért nekünk csak a nedvesek játszanak.
AZokból is olyanok ahol minél kevesebb/kisebb darabkák vannak, mert főként csak a szószt eszi meg.
A fennmaradó rész víz! Nyugi
A Real Nature egy nagyon nagyon jó táp! ☺️
Köszi!
# sajnos azokat se eszi valamiért, próbáltam.
Nem bír egyszerre annyit inni, a tasak harmadát adom neki és még az is sok. De aztán 1 óra múlva megint éhes.
Úgyhogy ezek az ivósak nem jönnek be.
De a RN szereti, szószosnak írják de inkább nagyon lágy pépes jellegű, így nincsenek benne darabok amiket otthagyna, de mégis laktató. :)
Szereti a leveseket. Bár azokban is ott hagyja a darabkákat.
Szoktam látni hogy iszik tálból, úgyhogy az ivással nincs gond szerencsére.
Azért csak szószon nem élhet, az olyan, mintha te csak pörkölt szaftot ennél.
Áztass be szárazat, nyomkodd pépesre, keverd hozzá a szószhoz, vizezd fel még, ha úgy tetszik őcicaságának.
Így legalább valami tápanyag is kerül belé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!