Ha AIDS-es a macskám és most hasmenese van és nem eszik helyre lehet hozni még?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés,de annyi rémhírt hallottam mar,hogy jolenne olvasni valami pozitívat is.nemsokára megyünk a dokihoz,de örülnèk ha addig is hsllanék vmi biztatótjan. 8. 13:42
21/26 anonim válasza:
Én a Minera béres csepp macskáknak-ot tudom még ajánlani. Hasmenésre pedig probiutikumként lehet kapni Gadtroferm-et :)
22/26 anonim válasza:
Nekünk is AIDS-es a szerencsétlen.
Hasmenésre ENDIA HASFOGÓ PASZTA. Rendkívül hatásos, van hogy 1 adag elég is. Belenyomni a szájába, ha magától nem akarja megenni.
AIDS miatt meg felváltva kapja DMGuard-ot és DMGuard T2-t. Persze a VetriDMG is jó.
23/26 anonim válasza:
Az idióták kedvéért (bár azok úgysem fogják fel) még egyszer leírom:
A macska AIDS macskákat fertőz, nem embereket. Nem fog pandémiát okozni egy beteg cica, de még egy egész fertőzött kolónia sem. Nem kell elpusztítani az állatot emiatt, simán élhet normális, teljes életet
24/26 anonim válasza:
Azért a biztonság kedvéért csak el kéne égetni
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Azért megnyugtató,hogy vannak normális,segítőkész vàlaszolók is.
jan. 9. 16:44
26/26 anonim válasza:
Sajnos az orvos nem tud mit tenni, legfeljebb kinyírja sok antibiotikummal, antivirális szerekkel a legyengült állatot. Ne vidd el! A legjobb ha természetes szerekkel, kezeled, multivitamin, normaflór probiotikum, ezüst kolloid stb. és sok türelem, törődés és szeretet. Nekem így maradt meg a macskám, amit pedig elvittem addig volt jó amíg hazahoztam és másnapra azonnal összezuhant és elpusztult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!