Ha AIDS-es a macskám és most hasmenese van és nem eszik helyre lehet hozni még?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés,de annyi rémhírt hallottam mar,hogy jolenne olvasni valami pozitívat is.nemsokára megyünk a dokihoz,de örülnèk ha addig is hsllanék vmi biztatót2024. jan. 8. 13:42
12/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is:D
2024. jan. 8. 19:56
13/26 anonim válasza:
Majd meglátjuk majd meglátjuk :) ,a ÉBIH-t érdekelni fogja a sztori
14/26 anonim válasza:
Mi az az ÉBIH? Miért tudnak itt egyre kevesebben írni?
15/26 A kérdező kommentje:
Durva,hogy mennyi retardált van itt tényleg.Nem is értem minek ir ide olyan aki se olvasni,se írni nem tud,pláne nem a kérdésre válaszolni.sőt el se tudja olvasni normálisan amit ir az ember:D Na gyerekek ezért tisztelem egyre inkább az állatokat az embereknél(tisztelet a kivételnek,de sajnos egyre kevesebb)
2024. jan. 8. 20:25
16/26 anonim válasza:
Mondjuk te is egybeírod az írásjellel a következő szót.
17/26 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényege a dolognak,hanem az,hogy minek ír ide olyan aki csak kötözködik,de fingja sincs a témáról.Nyilván azért írtam,mert szerettem volna hallani néhány infót olyan emberektől akik jártak hasonló cipőben a macskájukkal,de sajnos ide csak trollkodni jár az emberek 80%a
2024. jan. 8. 20:50
20/26 A kérdező kommentje:
Őszintén megmondom nem is foglalkoztam vele.Ennyi jött le neki,hogy a helyesírást elemezgeti.Mikor a sok okostojás félre olvas mindent és hülyeséget ír,persze,hogy idegesítő,de ő itt ragadt le sajnos az írásjeleknél:D
2024. jan. 8. 21:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!