Milyen szeretetet szoktál adni a cicádnak?
Amilyet kér.
Három macskám van, mindhárom kicsit máshogy fejezi ki és kéri a szeretetet. És hát ők diktálnak.
Az én kandúr cicám igényli hogy néha gyömöszölve legyen, ha nem jön oda hozzám akkor van hogy csak megsimizem és megyek tovább, de ha oda jön akkor nem lehet levakarni olyankor mindent is simizni kell, puszit is szokott kapni a homlokára, van hogy mondom neki hogy puszi és akkor oda nyomja a fejét a számhoz, én vele is alszom, vagy rajtam vagy mellettem elvan nyúlva és a simire bealszik.
Bezécgetni is szoktam néha meg így néha megjegyzem neki hogy "jaj de szeretlek de állat"
Én juti falatot nem szoktam neki adni, mindig ugyan akkor szoktak lenni a kaja idők, max azt tudom be "jutifalinak" mikor az én kajámból kap egy kicsit.
Lehet fura vagyok de én imádom ezt a macskát, néha ugy kezelem mintha a gyerekem lenne.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!