Cicám 2,5 hónapos. Igényli nagyon a szeretetet! Egy ideje ha felébred hajnalban, odabújik hozzám és 5 percig dorombol, és felkelt. Nem tudok tőle rendesen aludni, e-miatt! Kikészít, hogy nem vagyok kipihent. Mit tegyek?
Mi az , hogy porold ki a falon???
Valós problémáról van szó, és felelős gazdi vagyok, kertes házban lakom, csak még kicsi a cica és nem teszem ki az udvarra!
Örülök,hogy szeret, minden állatom szeretett!!!!
Valós problémáról van szó, 10 éve nem volt kicsi állatom , a munkahelyemen ingerült vagyok , mert fáradt kialvatlan vaggok és nem is úgy teljesítek.Három hete van nálam a kiscica aminek nagyon örülök, de ez így nem mehet tovább. Kérem csak olyanok írjanak akik komoly válaszokat , tanácsot adnak a megoldásra!!!
Mit tehetnél? Az egyetlen megoldás ha kiteszed a szobából, de mivel hozzászoktattad a közös alváshoz, lesz nyávogás, nem is kicsi.
Mi a mai napig nem tudjuk végigaludni az éjszakát, pedig másfél évesek a macskáink. Hajnalban kezdenek tombolni.
Amikor kicsik voltak, ötpercenként felébredtünk, átérzem a helyzeted, azóta nem akarunk gyereket :)
Mást nem tudok javasolni, mit gondolsz, ajánlunk altatót a cicának?
Á dehogy , nem szabad altatót adni neki.
Majd megoldódik ez ,mert én kertes házban lakom és testvéreméknek is van kiscicájuk kettő a gyerekek miatt, az udvaron egész nap játszanak, olyan édesek/ két ház ,közös udvarral/ csak az éjszakák, húúúú. Sógornőm is agyal , hogy mi legyen ,mert az övék meg szökősek és nem tudja hová tegye őket, mert már ott is zavaró. Ezért is jöttem fel ide , hátha valaki mond valami okosat.
Köszönöm a határozott tanácsot.
Sikerült megoldani egy macska házikóval az éjjeli nyugodt alvást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!