Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez a viselkedés a szeretete jele?

Ez a viselkedés a szeretete jele?

Figyelt kérdés
7 hónapos cicám mindenhová jön velem. Ha kimegyek a szobából jön velem wc-re, fürdőbe, még éjszaka is. :) Velünk alszik, a párom meg közöttem, de ha felkelek éjszaka, azonnal felkel ő is, és jön utánam. Monitor elé fekszik, ráteszem a kezemet, így pihen órákig. Ha kimegyek a konyhába főzni, jön ő is, figyeli a főzést. :) Azt mondják érdek állat, de szerintem nem, mert nem kap semmi emberi kaját, de nem is kunyerál soha. Akkor mi lenne az érdeke, amiért így hízeleg nekem? :)
2019. dec. 31. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen fiatalon került hozzád, akkor téged tekint a szülőjének. Igen, a cicád rajong érted, oda van meg vissza:) Azért hízeleg, mert imád. Ők amúgy nem érdekállatok, csak önállóbbak a kutyánál, mert a kutya a farkastól származik, ami falkaállat, a macska meg a vadmacskától, ami magányosan él.
2019. dec. 31. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Én is imádom őt! Rengeteget játszunk, simogatom, beszélek hozzá. :D
2019. dec. 31. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt csinálja az enyém is, pedig csak fél éve van nálunk és már 3 éves, szóval nem mi neveltük.

Kedves, ragaszkodó cica aki igényli a társaságot. Szóval szeret :)

2020. jan. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!