Kandúr, ivartalanított (ex) kandúr és férfiak kapcsolatba? Bővebben.
Figyelt kérdés
Elképzelhető az, hogy egy kandúr (ivaros) érzi a humán férfiban a vetélytársat az ivartalanított pedig nem?
Szóval a kandúr macska konkurenst érezhet-e egy hímnemű emberben?
#ivartalanítás #viselkedés #feromon #tapasztalat #kandúr #konkurencia #vetélytárs #kasztrálás #hormonrendszer #viszonyulás
2019. dec. 30. 20:12
3/8 anonim válasza:
Ez milyen vicces lenne, most elképzeltem :D
4/8 A kérdező kommentje:
:D
2020. jan. 2. 14:09
6/8 anonim válasza:
Én nem feltétlenűl tartom kizártnak, mivel a mi nőstény macskáink, amíg ivarosak voltak, csak a férfi családtagoknak csapták a szelet...
És elég látványosan olyan helyekre dugták a fejüket, hogy szagolgassanak, ahol jobban ízzadtak, pl. hónalj.
De lehet, hogy butaságot írtam.
Mindenesetre nem tudom, hogy született e ezzel kapcsolatban rendes tudományos kísérlet.
7/8 A kérdező kommentje:
Amit leírtál, azt én is láttam egy nőstény macskán. Az első macskám volt, gyerek voltam, 11 év körüli, de velem nem foglalkozott a macsek, hanem ment bátyámhoz, hogy a hónaljába dugja a fejét. Tesóm akkor kb 14 éves volt, éppen kezdett az "izzadó korba" lépni.
2020. jan. 22. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!