Ez mit jelent a cicánál? Így fejezi ki a szeretetet? ⬇
Figyelt kérdés
Elcsen a szomszédból kertészkesztyűket, a teregetőjükről zoknikat és lerakja a lábtörlőnkre. 😊 Kerti cica.2017. márc. 20. 13:08
1/9 szántóvető válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Egeret is hozott már, arról tudtam, hogy ajándék, de zokniról még nem hallottam 😃
2017. márc. 20. 14:14
3/9 szántóvető válasza:
a büdös zokni is ajándék,ezzel száll be a közösbe.
4/9 anonim válasza:
ugyanilyet kutyában hallottam, minden sz..rt áthozott a szomszédtól legutoljára egy cumi! volt a szájában..
5/9 anonim válasza:
Haha! Cuki 😂
Ajandeknak szanja, persze, viszi a zsakmanyt!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Ez nagyon édes és kedves a cicánktól ❤ Mondjuk mikor a döglött egeret hozta, nem volt őszinte a mosolyom :)
2017. márc. 20. 14:53
7/9 szántóvető válasza:
viszonozd neki a kedvességét.vegyél neki egeret,engedd el előtte.és akkor ő is örülni fog.
9/9 anonim válasza:
..volt akinek döglött rigót vitt, rátette a rácsos lábtörlőre ők meg belepasszírozták szegény madártetemet ahogy törölték a lábukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!