Mi lenne a legjobb megoldás süket cicánál?
Először azt kéne felmérni, hogy mi mindent tett tönkre, tört össze, s elsősorban azokon keseregj.
Egyszerre csak egy problémát szoktunk véka alá venni! A többi a Holnapután problémája.
Ne engedd ki egyedül, mindenképp pórázzal érdemes. Több cikk is lehozta, hogy a süket cicák nem érzékelik az autók/dudálás/esetleg kutyák stb hangját így lehet nem tudna időben elmenekülni bármilyen veszély.
A menhelyen is csak lakásba szokták adni a süket/vak cicákat. Ha annyi energiája van, cicapórázon is tud majd kalandozni! Persze ez a te idődet is igénybe veszi, nem tudom mennyire érsz rá foglalkozni vele :( A másik hogy lefárasztod, különféle játékokkal. Sajnos ugyanebben a helyzetben voltunk, mi a teljes szobamacskaságnál döntöttünk, ő elvesztette a hallását 1évesen, azóta fél is kint lenni. Naponta lefárasztjuk és elpakoltuk a töréken tárgyakat onnan ahol ugrál. Sok sikert, remélem tudtam segíteni! :)
Csak angolul találtam használható cikkeket pl, de ugyanezt írtam le neked kifejtve: "They cannot hear traffic or a honking automobile horn, so they need and deserve to live a protected indoor lifestyle. Outdoor enclosures provide great environmental enrichment, and many cats can learn to walk on a harness and leash. tart indoors, and progress slowly with leash walks."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!