Valakinél okozott már a dreamies jutalomfalat függőséget a cicánál?
Alapból jó minőségű tápokat kéne kapnia, nem házikosztot (nem tudom jelen esetben mit takar, de a konyhai maradék nem nekik való), vagy nyers hússal is lehet etetni (BARF).
Ezek a jutalomfalatok sajnos tele vannak mindenféle ízfokozóval, valószínűleg ezért kattant rá.
Ra is van irva, hogy napi x szemnel nem szabad tobbet adni neki. Valoszinuleg nem veletlenul, es ugyancsak nem veletlenul jutalomfalat, nem 10kg-os kiszerelesu tap.
Summa summarum: mivel nem tud elmenni maganak venni a tescoban, rajtatok mulik hogy adtok-e neki. Eshat, ha nem eszi a rendes tapot, akkor ne adjatok.
De ahogy irtak, adjatok neki normalis tapot.
Az enyém nem függőséget kapott tőle hanem kihullott a szőre mert felhalmozódott a szervezetében a tartósítószer. Állatorvos amint meglátta nálam szólt hogy ez káros. Azóta nem kap ilyet.
Helyette a Müllerben veszek halas jutalomlöttyöt és 90%-os hús tartalmú halrudat, ami színezék és tartosítószermentes. Ebből mindig csípek egy kis darabot és azt kapja. Nagyon szereti és nem káros.
Az ára sem rosszabb, a folyékony 6 dbos kerül 400 ft-ba a rúdból 3-4 db kerül 200 ft-ba kb.
Az én cicám meg se ette. Egyet-kettőt elrágcsált, aztán meg nézett rám, hogy "mi ez a sz*r?" :D
Amikor véletlenül kint felejtettem az asztalon, akkor is csak szétkapta a zacskót, szétszórta az egészet én meg felsöpörtem és kidobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!