Mennyire jó a Felix tasakos macskaeledel és a Felix Party Mix jutalomfalat? (Purina)
Tasakost csak ritkán kap, mint csemege. A jutalomfalatra az van írva, hogy 35% húst és állati eredetű mellékterméket tartalmaz. Ez eléggé magas, ugye? Kicsit furcsa is emiatt nekem... Mi a véleményetek?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem egy kiváló minőségű táp, az biztos, de az én cicám sajnos csak ezt szereti (a tasakost). A többibe csak belepiszkál és dobom ki a felét.
Azzal ellensúlyozom, hogy száraz tápból prémiumot kap, Royal Canint.
szerintem jó. A mi cicáink szoktak elég sokat enni. Hát szeretik bakker, volt már prémium táp is,, őszintén szólva jobban eszik a Felix-et,, ÉS ezzel most nem a márkásabb tápokat akarom lecseszni, ezek a mi macskáink azt ennyi.
Tescoban szoktuk venni, mindig 4-es tasakban általában árban az éri meg a legjobban,, ja meg hát a prémium kaják jóval drágábbak. Semmi bajuk nem lesz szerintem ha ezt eszik, egészséges házi cicák lesznek. Max ha professzionális cica tartó vagy, bár akkor kétlem hogy itt tennéd fel ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!