Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskáknál a karmolást hogy...

Macskáknál a karmolást hogy érdemes kezelni?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy egy pár napja befogadtunk egy macskát (benti), és minden probléma mentes kivéve a karmolás. Én tisztában vagyok vele hogy ösztönök stb és épp ezért napi 1-1,5 órát igyekszem játszani vele, lefárasztani. Emellett rengeteg más játéka van amivel egyedül is tud akár játszani. És lehet is simogatni de van amikor bekapcsol a játék üzemmód vagy nemtudom és egyből harap és karmol. Direkt nem a hasát simogatom vagy ilyesmi csak a fejét/hátát. Meg nem is a játékkal van baj de nemigen érzi a határt vagy nem is tudom. 2-3 hónapos nemtudom idővel változik e bármi e téren.

2023. nov. 23. 22:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

"Szíved joga legjobb belátásod szerint nevelni őket, ez így van rendjén."

Ilyen mentalitással szoktak gyereket is nevelni egyesek, aztán a gyámhivatalnál lehet magyarázkodni, hogy miért volt belátásod szerint szíjjal verni a gyereket, meg egy-két "nevelő célzatú" pofont lekeverni neki. Sajnos az állatokat nem védik ilyen törvények, de attól még nem, nem saját belátása szerint csinálja egy kultúrált, normális ember. Nyilván, bizonyos szint alatt bármit megengedhet magának bárki, hiába bizonyított, hogy pl macskát, kutyát verni nem vezet előrébb "nevelés" terén. A macska anyjához meg ne hasonlítgasd magad, mert a macska is tudja, hogy nem vagy az anyja, és nem is fog ilyen téren úgy kezelni.

2023. nov. 25. 08:12
 22/22 Salx Narval ***** válasza:
0%
Neked elment az eszed, miről hadoválsz itt össze vissza. Ha bajod van a szövegértelmezéssel akkor legalább tarts magadban a hülyeségeidet. Ki beszélt itt gyerekről, pofonról, szíjjal verésről, te nem vagy normális ha ilyen dolgokat feltételezel látatlanban másokról.
2023. nov. 25. 15:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!