Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Húgykövesség? Mit tehetnék most?

Húgykövesség? Mit tehetnék most?

Figyelt kérdés

1,5 órája vettem észre hogy pisilő pozícióban próbálkozik a cicám, de csak minimális (cseppek) pisi jön.

Hogy tudnék neki itthon segíteni?

Nem tudom most orvoshoz vinni, reggel 9kor lesz állatorvos.

Látom hogy nincs jól, gondoltam hogy melegvízbe ültetem, de ha baromság nem akarom stresszelni még ezzel is.

tegnapelőtt 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Sehogy. Állatkórházba kellene vinni, reggelre el is pusztulhat. Ha ez nem lehetséges, akkor kockáztatsz és viszed nyitásra, ahova tudod.
tegnapelőtt 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
jaj 1-es ne stresszeld már feleslegesen a baromságoddal... nem fog elpusztulni reggelre. Jön neki vizelet, tehát nem záródott el a hugycsöve. Ráadásul nem írta, hogy véres lenne a vizelete. Holnap reggel vidd el orvoshoz, fogsz kapni speciális tápot meg étrendkiegészítőket.
tegnapelőtt 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
50 km-es körzetben nincs ügyelet, és sajnos a férjem éjszakás nála az autó. Melegvízes palackot tennék a hasa alá, azzal nem stresszelném. Délután amikor hazaértem a munkából még nem volt gond, hihetetlen hogy ilyen gyorsan jött.
tegnapelőtt 23:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem véres ami jön, de tényleg minimális a mennyiség. És látom hogy erőlködik és nyaldossa a péniszét. 8 éves ivartalanított kandúr egyébként.
tegnapelőtt 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

kérdező, ne dramatizáld túl ok? az 1-es teljes hülyeséget ír, nem lesz semmi baja reggelig. Azok alapján amit írtál, nincs vész.

Ha komoly fájdalmai lennének elzáródna a húgycsöve nyávogna, nem tudna vizelni, a vizelet véres lenne stb.

Nyugodtan várd meg a reggelt ok?

Egy jó tanács semmiképp se etesd whiskas táppal, nálunk ez váltotta ki. Purina, happy cat. De az orvos javasol majd most gyógytápot.

tegnapelőtt 23:21
 6/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Farmina matisse tápot eszik, néha purina. Nedves kaja pedig animoda carny, Félix, Mac'S Cat.

tegnapelőtt 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne melegítsd direkt, ha kialakult ott valami gyulladás, annak a meleg rosszat is tehet. Majd a macska eldönti, jólesik-e neki a meleg most valahol, de te ne dugj alá melegítő palackot. A meleg vízbe ültetés meg szó szerint komplett baromság.
tegnap 11:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Reggel 8ra már az állatkórházban voltunk. Megkatéterezték ami bent marad vasárnapig. Még az altató hatása alatt van, de bízok benne hogy minden rendben lesz.
tegnap 12:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nincs szerencsénk, éjszaka leszedte a gallért és kiszedte a katétert.
ma 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!