Állatorvos elaltat nem beteg de nem szelíd macskákat?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 12:38
51/53 anonim válasza:
#50: Euthanázia a megnevezés orvosi berkekben. Hogy az szó szerint mit jelent, nem tudom.
52/53 anonim válasza:
Előzőhöz: utánanéztem, euthanázia görög szó, jelentése "szép halál.
"Az eutanázia a gyógyíthatatlan beteg halálának a beteg kívánságára vagy beleegyezésével történő (aktív vagy passzív) meggyorsítása, illetve a páciens részéről szükségtelennek tartott orvosi beavatkozásról való tudatos lemondás."
A fenti meghatározás szerint állatnál nem is lehet értelmezni.
53/53 anonim válasza:
Egy válaszolót olvastam, aki példának hozta fel, az isztanbuli macskákat. A különbség csak annyi, hogy ott szeretik őket. Turistaként 4X voltunk Istanbulban. Ott figyeltem fel először arra, hogy a belvárosban tele van kóborló macsekokkal.Minden üzletnek van macskája, simohatják, etetik. Ami szembetünő,mind jól tápláltak,szép szőrű cicák.A legtöbb cicamentő férfi! Eszembe jut, itt a gyakorin hányszor olvastam, rugdossák a macskát, kiviszik idegen helyre, az orvos messze van, mit csináljak a macskával? Ne csak dohányra, drogra, alkoholra költsetek, hanem a társállatok jólétére is.Ha ennyire nem becsüli a magyar az életet, ugyanugy érzéketlen embertársai iránt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!