Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Állatorvos elaltat nem beteg...

Állatorvos elaltat nem beteg de nem szelíd macskákat?

Figyelt kérdés

2023. okt. 26. 12:38
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
50%
30-as: Teljesen egyetértek, annak ellenére, hogy szeretem az állatokat! Ez a hajléktalanos hasonlat is sokszor eszembe jutott már.
2023. nov. 2. 10:03
 32/53 anonim ***** válasza:
76%
30 a macska nem tud elmenni dolgozni
2023. nov. 2. 12:55
 33/53 anonim ***** válasza:
50%
32-es: Nem tudom, hogy jön ehhez ez a válasz. 30-as hozzászóló inkább arra a furcsa szemléletre hívta fel a figyelmet, hogy az embereknek már kevesebb joguk van. A mai kapitalizmusban simán megfagyhatsz a híd alatt, ha nincs elég pénzed. Nincs rá törvény, hogy a rászoruló embernek az állam biztosítson egy minimális lakhatást ingyen. De ha egy domesztikált állatot nem tartasz megfelelő helyen, akkor rád megy a rendőrség, jön a büntetőeljárás. Amúgy az utóbbi helyes, mert a gazdának felelőssége is van az állatai felé. Nagyon szeretem az állatokat, de az emberek azért mégis előbbre valóak. Ezzel a logikával amúgy nem is lehetne állatokat enni, mert vannak érzéseik. A vegánok pont ezzel érvelnek, tartok tőle, hogy hamarosan vegán terror lesz, pár évtized múlva már szinte tilos lesz húst fogyasztani, meg bőrből, tollból készült tárgyakat használni.
2023. nov. 2. 13:17
 34/53 anonim ***** válasza:
32%
Nem értem nem kötelező állatot tartani. Nekem pl. nincs macskám s nem jön rám a hatóság.
2023. nov. 2. 14:16
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
Ja és szerintem füvet se szabad enni mert fáj neki amikor leharapják.
2023. nov. 2. 14:16
 36/53 anonim ***** válasza:
73%

" Nekem pl. nincs macskám s nem jön rám a hatóság."

Gondolom a fejvasdászok sem igazán zaklatnak szellemi munkakörökkel.

2023. nov. 2. 16:46
 37/53 anonim ***** válasza:
24%
Veled ellentétben tudják hogy akinek nincs macskája az nem fogja rosszul tartani
2023. nov. 3. 00:45
 38/53 anonim ***** válasza:
50%
37 ez számodra most akkora felfedezés volt számodra, hogy ezzel próbálsz felvágni? Nevetséges vagy.😂
2023. nov. 3. 09:00
 39/53 anonim ***** válasza:
50%
Korán van még nekem ehhez. :D
2023. nov. 3. 09:09
 40/53 A kérdező kommentje:
Végül befogtuk őket csapdával és az állatorvos elaltatta őket, semmi kifogása nem volt, sőt ő is mondta, hogy kb ez az egyetlen megoldás. 15 ezer volt.
2023. nov. 3. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!