Szerintetek beteg a cicam?
Sziasztok!
Van egy fiu cica, akit nemregen fogadtam be az utcarol.
Orvos latta mikor befogadtam, megvizsgalta, egeszseges cicus.
Ivartalanitva nincs, november elejen lesz 7nap szabim, igy akkor fogjak ivartalanitani es itthon tudok lenne vele amig labadozik.
A cica ahogy jott a rosszabb ido allandoan alszik, a hangja mintha vekonyabb lenne, enni eszik(ebbol sajnos nem tudok kiindulni mert a mennyiseg mindig valtozo)
A szeklete rendben van.
Tudom, hogy a cicak sokat alszanak de hirtelen lett ez igy.
Termeszetesen elviszem orvoshoz, holnap felutan lesz rendeles, de szerintetek lehet valami baja vagy en gondolom tul?
Mióta lakik nálad? Lehet, hogy mostanra nyugodott meg (nem csak átmeneti szállás vagy, hanem úgy tűnik, itt maradhat) és most kezdi el kipihenni az utca fáradalmait :)
Az, hogy eszik és rendesen ürít, jó jel. Amikor épp nem alszik, akkor mennyire aktív? Játékos, érdeklődő?
Az időjárás amúgy simán okozhatja ezt. Az én cicámat például nyáron le se lehet lőni, már lassan ott tartottam, hogy generátort kötök rá, mert annyira energetikus :D Most, hogy beköszöntött a hideg időszak, ő is nyugisabb lett, este jön velünk aludni (máskor még átrendezte a konyhát, és valamikor éjjel ment az ágyikójába), és napközben is többet szundikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!