Szerintetek beteg a cicám?
Üdv!
Van 2 kismacskám. Mind a kettő 6 hónapos lehet.
Az egyik benti macska volt mielőtt örökbefogadtam, a másik kinti. A benti cica játékos, kövér. A kinti cica (nálam benti lett ő is) gilisztás volt, akitől örökbefogadtam mondta, hogy vegyek a cicának féregtelenítő tablettát! Rendeltem valamilyen drontalCat tablettát. 2 tabletta volt, minden nap 1 felet kellett neki adni az utasítás szerint. Miután bevette a gyógyszert, 1 hét múlva teljesen megváltozott! Látványosabban meghízott, evett rendesen, nem piszkolt annyit, játszott. Így 2 hónap múlva azt figyeltem meg, hogy ismét csak fekszik, egész nap elő sem jön, csak inni meg egy keveset enni. Nem játszik a másikkal sem, és lefogyott. Egy eldugott kis helyen alszik! A ti macskátokkal is volt már ilyen? Ti mit csináltatok? Vigyem állatorvoshoz? Vagy ez a rossz kedv elmúlik? Nem tudom mit tegyek
Allatorvos? Nem? Az mar nem fer bele?
Nem ertem tenyleg, annyira unalmasak mar ezek a kerdesek. Beteg a macska, de te csak nezed es remenykedsz, hogy a “rossz kedv” elmulik? Mi van? Miert?
Mielott agyon fereghajtozna a macskat, inkabb vigye el orvoshoz.
Egyreszt ha benti, akkor a kakijukon latszana, masik meg az, hogy ez nem pont ferges tunet, inkabb valamilyen fajdalma van, lazas lehet.
Marmint leukozis? Okozta? Mar nem el?
Tesztet nem csinalt? Mert ezek mondjuk tok konnyen kiderithetoek verbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!