Szerintetek beteg a cicám?
Üdv!
Van 2 kismacskám. Mind a kettő 6 hónapos lehet.
Az egyik benti macska volt mielőtt örökbefogadtam, a másik kinti. A benti cica játékos, kövér. A kinti cica (nálam benti lett ő is) gilisztás volt, akitől örökbefogadtam mondta, hogy vegyek a cicának féregtelenítő tablettát! Rendeltem valamilyen drontalCat tablettát. 2 tabletta volt, minden nap 1 felet kellett neki adni az utasítás szerint. Miután bevette a gyógyszert, 1 hét múlva teljesen megváltozott! Látványosabban meghízott, evett rendesen, nem piszkolt annyit, játszott. Így 2 hónap múlva azt figyeltem meg, hogy ismét csak fekszik, egész nap elő sem jön, csak inni meg egy keveset enni. Nem játszik a másikkal sem, és lefogyott. Egy eldugott kis helyen alszik! A ti macskátokkal is volt már ilyen? Ti mit csináltatok? Vigyem állatorvoshoz? Vagy ez a rossz kedv elmúlik? Nem tudom mit tegyek
Csinaltunk tesztet, negatív lett. Életben van a cica.
Holnap viszem vissza, mert valamilyen más betegség okozhatta ! 40 fokos láza volt a cicának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!