Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám múlt héten beteg...

A cicám múlt héten beteg volt, de mire orvoshoz vittem volán, már jobban lett, most megint ez történt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlt héten egyik nap reggel nagyon lassan evett, ahhoz képest, hogy habzsolni szokott, egész nap aludt, gyorsan vette a levegőt álmában. De estére jól lett és már rendesen evett meg játszott is.

Most tegnap habosat hányt, meg köhögött, ekkor csak guborgott magában, de egy óra múlva jól lett és megintcsak játszott, vacsizott rendesen.

Most reggel is normális, de nem tudom el kéne e vinnem orvoshoz, vagy ez mit jelent.

2021. dec. 6. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp elvinném dokihoz. Inkább menj egy kört feleslegesen, minthogy azon az egy elszalasztott viziten múljon az élete.
2021. dec. 6. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vidd dokihoz.
2021. dec. 6. 13:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el a dokihoz
2021. dec. 6. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobb az orvos, áttapizza, megvizsgálja, aztán lehet ad valamit amitől már jobban lesz, vagy csináltat egy labort stb...
2021. dec. 6. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szőroldó pasztát szoktál adni neki? Attól is tudnak ijesztő módon szenvedni szegények.
2021. dec. 6. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Oh, igen, azt elfelejtettem, szoktam nekik adni, de miután ilyen rosszul volt, adtam egy nagyon hosszú csíkot és azután lett jobban.
2021. dec. 6. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit veszítesz vele, ha elviszed? 1 órát az életedből, meg pár ezer forintot a vizsgálatért, ha nincs semmi baja, ha viszont van, akkor lehet, hogy az életét mented meg. Vidd el orvoshoz! Ha azt mondja, hogy nincs semmi baja, akkor megnyugszol, ha meg baja van, akkor keres rá gyógymódot. Itt tűlünk kérdezheted, de mi nem látjuk, nem vagyunk orvosok. Ha mi azt mondjuk, hogy úgysincs semmi baja, de másnapra elpuszul, akkor mi leszünk a hibásak? Vagy ha azt mondjuk, hogy vidd el, majd az orvosnál kiderül, hogy semmi baja, akkor minket okolsz majd, hogy feleslegesen vitted?

Sosem értettem, hogy miért itt kérdezgetik a gazdik, hogy vigyék-e az állatot orvoshoz... Ha igazán fontos az állat, ez nem kéne, hogy kérdés legyen.

2021. dec. 7. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!