Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A szüleim nem viszik el...

A szüleim nem viszik el orvoshoz a cicánkat, én is elvihetem egyedül?

Figyelt kérdés
Gondoltam felülök a buszra és elviszem, doboza van nei amiből nem tud kiszökni. Megsérült a szája mert valami madarat evett apa szerint egy pár napja. Kinyitottam a száját és gennyes meg véres az inye egy részen, kicsit meg is van dagadva ott ahol vannak a bajuszkái kint. Nem is nagyon eszik, és száraz a nózija is. 9000 ft-om van, ennyi elég lesz?

2017. aug. 4. 15:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2017. aug. 4. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze, elviheted te is. Az, hogy 9k elég lesz-e, orvostól, illetve kezeléstől függ.
2017. aug. 4. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elviheted! Sajnos azt nem tudjuk megmondani, hogy mennyibe fog kerülni. (Szüleid miért nem segítenek?!)
2017. aug. 4. 15:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Èn azt javaslom, hogy előbb hívd fel az állatorvost vagy menyj be hozzá egyedül. Meséld el neki a tüneteket és, hogy 9 ezred van. Elmondja, ezek alpján milyen vizsgálatokra, gyógyszerre lehet szükség. Kérdezd meg, hogy belefér e kb a 9ezerbe. Ha igen, vidd el a cicust egyedül. Ha nem, kérj kölcsön szülőktől/nagyszülőktől.

Esetleg valami nagyszülőd nem tudna elkísérni és kisegíteni anyagilag ha úgy adódik, hogy drágább a kezelés?

2017. aug. 4. 15:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Elviheted. Esetleg megkérdezed előre, mennyibe kerül, és megmondod, hogy ennyi van nálad, a többit majd behozod. Tényleg jó lenne, ha látná orvos.
2017. aug. 4. 15:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Most evett egy kis májast meg ivott vizet, de leginkábbcsak alszik. APum reggel elment a balatonra, anya meg még dolgozik. Apának szóltam már egyszer akkor azt modta hogy nem lesz semmi baja, hogy látott ő már olyan cicát ameelyiknek a fél oldala hiányzott és túlélte. Nagyszülők közelben nincsenek, csak egy nővérem van.
2017. aug. 4. 15:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Volt már egyszer orvosnál a cica, ott rendesek voltak megkérdezem akkor ott hogy vihetem-e oda. köszi hogy irtatok!
2017. aug. 4. 15:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Apád egy idiota... sajnállak, hogy neki nem alap, hogy az állatért felelös az ember.
2017. aug. 5. 08:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál, anyunak szóltam hogy akkor elviszem egyedül és akkor inkább elvitt. Kapott szurit meg egy ilyen ecsetes gyógyszert amivel a száját kell bekenni. Ma sokkal jobb kedve volt, eszik is, hoztam neki sült kacsát a mamától. Hétfőn kell visszamenni.
2017. aug. 5. 21:03
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor rendbe fog jönni :)

Örülök.

#4 voltam.

2017. aug. 5. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!