A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?
37, 39
36 vagyok, 38 és 40 nem én vagyok akármennyire is annak tűnik.
37
36 vagyok. Én kinti macska tartásról beszéltem nem kóbor macska etetésről.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__11953375-ma..
Na itt a tökéletes példa hogy miféle "emberek" akik kint tartják a macskát. Pont annyit is ér nekik.
44
Ez itt egy legalja kérdés. Nem normális. Nem nem kinti macska tartás ez random macska etetés.
45, és sajnos az ilyenek vannak többen. Sokkal-sokkal többen. Az ehhez hasonló kérdések itt a gyk-n is mindennaposak. Meg hát szörnyűségeket lát az ember sajnos, ha időnként kimozdul a számítógép elől és körülnéz.
A kintimacskásoknak kb a 0,0000001%-a aki hajlandó százezreket (vagy bizonyos esetekben ugye milliós összeget) áldozni macskabiztos kerítésre. Hát még az orvosra is sajnálják a pénzt! Ez az átlag kintimacskás, és ez tagadhatatlan. Attól még ott az az elenyésző számú kintimacskás aki rendesen tartja, de sajnos kb a fehér holló kategória.
Mi volt a kérdés? Már törölték, de kíváncsi vagyok.
Aki nem hiszi hogy a kinti macskatartás 90+% esetben kvázi kóbormacskák etetése, az hol lakik??? Mármint komolyan, tök jó hely lehet, sajnos én mindenhol az utcákon kóborló, össze-vissza fialó, beteges meg elütött macskákat látom.
Főút mellett lakunk, màr számát se tudom hány elütött macskát temettünk el. (Gy.k. nem a mi macskáinkat)
A kertünket is állandóan szétcseszik az ilyen félkóbor szerencsétlenek.
Túlnyomórészt igenis nemtörődöm """tartás""" ez. Örülök ha van olyan hely ahol nem ez van és alap az orvosi ellátás meg a kennel vagy macskabiztos kerítés. Jobban elterjedhetne.
Persze, mert a kinti macskákat mindenki macskabiztos kerítéssel, olva, féreghajtva, ivartalanítva tartja, megadja neki a biztonságot, minőségi tápot, szeretetet, foglalkozást :D
Nyilván nem kibsszák az utcára, és öntenek neki tescos tápot, áá nem, magyarországon mindenki sokkal értelmesebb ettől :D
Tipikus, hogy mint az előző is írja, valaki etet 50 macskát (vagyis kibsz kaját és arra éppen 50 macska jön), akkor azt hiszi, 50 macskája van. Lol.
Köszi!
Remélem csak a visszatérő troll volt, valaki folyamatosan ilyen kérdésekkel provokál, aztán eltűnik.
Bár ilyenek abszolút vannak a valóságban is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!