Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A négy hónapos macskám fázhat...

A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egyébként van kint neki egy ilyen kosár és abban vannak plédek, viszont olyan hideg van már éjszaka és láttam hogy szegénykék össze vannak bújva,úgy sajnálom őket ilyenkor. Viszont télre fogunk nekik csinálni valami ólat vagy ilyesmit hogy ne fázzanak.

2022. okt. 4. 22:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
94%

Mindenuk van, csak meleg, szelvedett, szaraz helyuk nincs, ahova behuzodhatnanak. Az a minimum, hogy normalis, szigetelt, szalmaval belelt hazat vesztek nekik, ezt mar regen meg kellett volna tenni. Nem is ertem basszus.

Nem, kartondoboz nem jo. Nem, a nyitott szar kosar se jo rongyokkal.

2022. okt. 4. 23:54
 12/52 anonim ***** válasza:
88%

"Viszont azt el kell fogadni hogy nem mindenki tartja bent a kisállatat,én szeretem imádom őket de attól még kinti macskák"

Ez így van.

"Amúgy meg azért mert kinti macskák attól még mindenük meg van,születésüktől kezdve a legjobb körülményeket biztosítjuk nekik."

Ez viszont sajnos jelenleg nem igaz. Ha így lenne, nem itt kérdezgetnéd, hogy fáznak-e, hanem látnád, tudnád magadtól, hogy fáznak, és legalább valami házat összedobtál volna már nekik.

2022. okt. 4. 23:55
 13/52 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az hogy idegesít hogy látom hogy szenvednek,mert tényleg látszik rajtuk hogy fáznak,szóval nem fogok szarakodni most néztem nekik hőszigetelt macskaházat igaz hogy 30 ezer forint de legalább nem fognak fázni és így én is nyugodtan lehetek.
2022. okt. 5. 00:00
 14/52 anonim ***** válasza:
83%

Hat annyira nem idegesithetett, kb szeptember eleje ota eleg hidegek az estek.

De meg jo, hogy idoben kapcsolsz...:(

2022. okt. 5. 00:08
 15/52 anonim ***** válasza:
72%
Mekkora szád van, jó macskatartó, a macskád meg megfagy a télen.
2022. okt. 5. 01:53
 16/52 anonim ***** válasza:
80%

El tudom képzelni hogy mennyire van meg mindenük, ha még a legalapabb dolgot sem tudtad nekik időben biztosítani.

Tipik falusi kintimacskás... Azt hiszi hogy mennyire szipiszupi a macskái élete, közben meg úgy élnek a szerencsétlenek, mintha kóborok lennének, magukra meg egymásra vannak utalva.

Vicces hogy az egyik mondatodban azt mondod hogy megvan mindenük, a másikban meg te magad is beismered hogy láthatóan szenvednek. Grat.

Csak azt nem értem hogy minek kellenek a macskák.

2022. okt. 5. 04:37
 17/52 anonim ***** válasza:
69%
Tegnap láttam egy elütött macskát, az is 4 hónap körül lehetett. Ilyenkor nagyon szidom az olyan embereket, mint te.
2022. okt. 5. 05:35
 18/52 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, tagját. Tessék egy szélvédett, bélelt helyet kialakítani neki.
2022. okt. 5. 06:28
 19/52 anonim ***** válasza:
71%

Kinti macska, aminek mindene megvan :D

Aha, pl nem fázik, és védve van attól, hogy elbssza egy autó vagy szétszedje egy kutya?

A biztonságos, mindent megkapó kinti macskák luxusa, ismerjük :D

2022. okt. 5. 07:52
 20/52 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm, viszont itt az a helyzet hogy nekem eddig németjuhászom volt,aki sajnos már nincs velem. Sokáig számomra a macskák semleges állatok voltak nem utáltam őket de nem is voltam oda értük. Viszont tavaly idekerült 4 darab akiket elkezdtünk etetni és az egyik lefialt lett neki 3 kicsi(őt ivartalanitottuk most a nyáron) illetve van egy 4-5 hónapos is köztük aki különösen a szívemhez nőtt szóval 8 darab macskánk van. A kérdést azért írtam ki mivel én régebben nem tartottam macskákat mert mint mondtam régen semleges állatok voltak számomra. Jó nyilván ez tényleg nagy hülyeség volt hogy nem gondoskodtunk nekik hamarabb meleg helyről de azért viszont az kiakasztott hogy vannak akik szerint rossz állattartó vagyok hát azért a mai világban nem sokan etetnének 8 macskát pláne úgy hogy mindennap csirkemellt főzök nekik még azért ennyi macskát etetni nem két forint más mit csinál elzavarja őket megöli őket kibassza a út szélére és még én vagyok a rossz állattartó.
2022. okt. 5. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!