A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?
Mindenuk van, csak meleg, szelvedett, szaraz helyuk nincs, ahova behuzodhatnanak. Az a minimum, hogy normalis, szigetelt, szalmaval belelt hazat vesztek nekik, ezt mar regen meg kellett volna tenni. Nem is ertem basszus.
Nem, kartondoboz nem jo. Nem, a nyitott szar kosar se jo rongyokkal.
"Viszont azt el kell fogadni hogy nem mindenki tartja bent a kisállatat,én szeretem imádom őket de attól még kinti macskák"
Ez így van.
"Amúgy meg azért mert kinti macskák attól még mindenük meg van,születésüktől kezdve a legjobb körülményeket biztosítjuk nekik."
Ez viszont sajnos jelenleg nem igaz. Ha így lenne, nem itt kérdezgetnéd, hogy fáznak-e, hanem látnád, tudnád magadtól, hogy fáznak, és legalább valami házat összedobtál volna már nekik.
Hat annyira nem idegesithetett, kb szeptember eleje ota eleg hidegek az estek.
De meg jo, hogy idoben kapcsolsz...:(
El tudom képzelni hogy mennyire van meg mindenük, ha még a legalapabb dolgot sem tudtad nekik időben biztosítani.
Tipik falusi kintimacskás... Azt hiszi hogy mennyire szipiszupi a macskái élete, közben meg úgy élnek a szerencsétlenek, mintha kóborok lennének, magukra meg egymásra vannak utalva.
Vicces hogy az egyik mondatodban azt mondod hogy megvan mindenük, a másikban meg te magad is beismered hogy láthatóan szenvednek. Grat.
Csak azt nem értem hogy minek kellenek a macskák.
Kinti macska, aminek mindene megvan :D
Aha, pl nem fázik, és védve van attól, hogy elbssza egy autó vagy szétszedje egy kutya?
A biztonságos, mindent megkapó kinti macskák luxusa, ismerjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!