Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A négy hónapos macskám fázhat...

A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egyébként van kint neki egy ilyen kosár és abban vannak plédek, viszont olyan hideg van már éjszaka és láttam hogy szegénykék össze vannak bújva,úgy sajnálom őket ilyenkor. Viszont télre fogunk nekik csinálni valami ólat vagy ilyesmit hogy ne fázzanak.

2022. okt. 4. 22:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
62%
8(!) kinti macskával te ugyan sosem leszel felelős állattartó. Max eteted őket, és ennyi.
2022. okt. 5. 08:18
 22/52 anonim ***** válasza:
38%

Már bocsánat, hogy kint is lehet tartani macskát kedves kommentelők. Mintha a macska benti állat lenne... Régen a nagymamámnak 50 macskája volt és a nagy teleket mégis túlélték, sőt folyton kint akartak lenni... Nem kell annyira félteni őket... De a mai állattartók annyira elkényeztetik a kedvenceket, hogy még a széltől is védik....

Neked kedves kérdező pedig válaszul: Semmi baj azzal, ha kint tartod a cicát. A cica úgyis talál magának egy olyan helyet az udvarban ahova elbújik, ha fázik. De szerezhetsz is neki valamit, amibe belebújhat, mert a cicák szeretik a meleget, és puha helyeket, de ettől még tarthatod kint.

2022. okt. 5. 09:42
 23/52 anonim ***** válasza:
61%

"mindenük meg van,születésüktől kezdve a legjobb körülményeket biztosítjuk nekik."

Ja, csak védett meleg helyet nem kapnak nyomorultak. :D

2022. okt. 5. 10:14
 24/52 anonim ***** válasza:
58%

Tanulmányozd az állatvédelmi törvényt.

2022. okt. 5. 10:15
 25/52 Miss Endzsi ***** válasza:
83%
Nézd, nekem is 7 macskám lett, 3 csak benti, demi d a házban alszik, ha nagyon hideg van nappalira sem engedi ki, csak pár órára őket. Mind féregtelenítve van, a fele már ivartalanított, másik fele tavasszal, és közép kategóriás vagy prémium eledelt, húst kapnak. Az se nyersen már, mert férgesek lettek😭... És nagyon nehéz kiírtani.
2022. okt. 5. 13:24
 26/52 Miss Endzsi ***** válasza:
85%
Valamint, ha bajuk van rögtön orvoshoz viszem. 3 év alatt már elment az orvosnál 200 ezer forint.
2022. okt. 5. 13:25
 27/52 A kérdező kommentje:
Nincs gyerekem,fiatal lány vagyok de most ez lényegtelen, nekem ehhez nincs se időm se kedvem hogy én a gyakorin vitatkozzak. Viszont azt vettem észre hogy itt komoly problémák vannak fejben én nem fogom a macskákat a házban tartani én nem fogok a macskával egy ágyba dögleni meg szagolni az almukat viszont nem ítélem el aki bent tartja őket pl egyik barátnőmnek is a házban van kettő,viszont itt a baj az hogy aki másképp gondolkodik az már rögtön szar ember nem értem mért nem lehet elfogadni ha valakinek más a véleménye és ez a élet minden részére vonatkozik pl 27-es válaszoló a gyerek témával nemhogy nincs gyerekem nem is akarok és sajnos tényleg ez van ha valakinek más a gondolkodása az már rögtön egy szar ember. Illetve én befogadtam ezeket a macskákat sőt az egyiket szószerint a halálból hoztam vissza csóri nagyon le volt sovanyodva elvittem állatorvoshoz kapott oltást stb. Szóval azért mert én befogadtam ezt a 8 macskát és etetem őket még nem kötelességem bevinni őket a házba. Meg aki ilyet ír hogy biztos nem kap féregtelenítőt stb hát nem is értem hát ő azt honnan tudja mit kap meg mit nem az én macskám. Illetve a másik ilyen mászóka olyan mászóka azért költök rájuk bőven de 20 éves vagyok próbálok a saját lábamra állni most vettem pl kocsit hát azért nem fogok havi 100 ezreket macskákra költeni. És én itt most ezt le is zártam.
2022. okt. 5. 13:36
 28/52 anonim ***** válasza:
67%
Nem kötelező macskát tartani, Muci.
2022. okt. 5. 13:39
 29/52 anonim ***** válasza:
77%

NEM ÍTÉLED EL, ha valaki felelősen, a törvénynek is megfelelően tartja az állatát?? Hát ez aztán igazán nagyvonalú és kegyes tőled. :DD

Magyarázhatod, hisztériázhatsz de akkor is az az ABSZOLÚT MINIMUM hogy védett melegedőhelyet biztosítasz a kinti állatnak.

2022. okt. 5. 13:41
 30/52 Pillér2 ***** válasza:
79%
Kérlek készíts nekik macska ajtós házat egy rossz fagyasztóládából, béleld ki szalmával.
2022. okt. 5. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!