A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?
Azt mondja nem ítéli el ha valaki házban tartja őket :D
Bszki, mintha azt mondanád, hogy te ugyan vered a családtagjaidat, de nem ítéled el azokat, akik nem verik :D Kva kedves tőled, hallod.
Érdekes, ha valaki (mindenki) ellened van, akkor rohadt gyorsan lezárod a témát ahelyett, hogy elgondolkodnál. Tipikus barom.
16
Jelentették provokatív diszkrimináció miatt
Kérdésre a válasz:
Igen fáznak. Höszigetelt hely kell aminek meg van 3 fala és teteje is van. Egyszóval macska ház. Legyen jó szigetelt stb.
36, kint nehezebb és drágább? Te valami álomvilágban élsz és azt hiszed hogy akik kint tartják, azok költenek rá, vagy foglalkoznak vele bármennyit is? Nemhogy macskabiztos kerítés, de normális, meleg, száraz hely sincs a kinti macskáknak, mert Magyarországon még mindig a béka segge alatt van az állattartási kultúra. Max kibasznak nekik valami teszkós kaját aztán jóvanazúgy. Nem hordják őket orvoshoz, chip nincs bennük, ivartalanítva nincsenek, féreghajtva nincsenek, oltásaik nincsenek, gyakorlatilag kóborként élnek. Statisztikák szerint négy év a kinti macskák átlag-élettartama.
Életemben nem láttam olyat aki megfelelően tartja kint a macskáját.
Akinek fontos az állat, aki családtagként tekint rá, nem valami biodíszletként vagy fogyóeszközként, az bent tartja. Lehet mosdatni a primkó tirpákokat, csak nem sok értelme van.
#37 "Te valami álomvilágban élsz és azt hiszed hogy akik kint tartják, azok költenek rá, vagy foglalkoznak vele bármennyit is?"
Gondolom magadból indulsz ki... Nem tudom, minek kell ismeretlenül lehordani egy csomó embert, akiket nem is ismersz, és fogalmad sincs, hogyan tartják a macskájukat. Nálam pl. kint vannak, és képzeld el, családtagként tekintek rájuk, van chipjük, oltásaik, féreghajtás, ivartalanítva vannak. A házuk is szuper, szerintem venni nem lehetne olyan jót, mint amit csináltam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!