Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A négy hónapos macskám fázhat...

A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egyébként van kint neki egy ilyen kosár és abban vannak plédek, viszont olyan hideg van már éjszaka és láttam hogy szegénykék össze vannak bújva,úgy sajnálom őket ilyenkor. Viszont télre fogunk nekik csinálni valami ólat vagy ilyesmit hogy ne fázzanak.

2022. okt. 4. 22:29
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Akik normális választ adtak pl az utolsó is normális választ adott,szóval nekik mondom hogy tegnap este megrendeltem nekik a hőszigetelt macskaházat kb 5 nap a szállítási idő. Viszont addig is összeeszkábáltam nekik egy házat nikecellel plusz raktam bele szalmát szóval ezt a pár napot kibírják valahogy.
2022. okt. 5. 14:45
 32/52 Pillér2 ***** válasza:
72%
Amit még én csináltam. Lehet kapni fűthető szőnyeget, ha van konnektorotok a ház falán. Havi 3 ezer Ft-ot fogyasztott.
2022. okt. 5. 15:09
 33/52 anonim ***** válasza:
60%

Azt mondja nem ítéli el ha valaki házban tartja őket :D

Bszki, mintha azt mondanád, hogy te ugyan vered a családtagjaidat, de nem ítéled el azokat, akik nem verik :D Kva kedves tőled, hallod.

Érdekes, ha valaki (mindenki) ellened van, akkor rohadt gyorsan lezárod a témát ahelyett, hogy elgondolkodnál. Tipikus barom.

2022. okt. 5. 15:31
 34/52 anonim ***** válasza:
11%

16

Jelentették provokatív diszkrimináció miatt

2022. okt. 5. 15:40
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre a válasz:

Igen fáznak. Höszigetelt hely kell aminek meg van 3 fala és teteje is van. Egyszóval macska ház. Legyen jó szigetelt stb.

2022. okt. 5. 15:46
 36/52 anonim ***** válasza:
63%
Sosem értettem, hogy lehet ennyire összekapni ilyen dolgokon. Kint is lehet jól macskát tartani és bent is lehet rosszul macskát tartani. Kint nehezebb és dragább ezt hozzá teszem.
2022. okt. 5. 15:47
 37/52 anonim ***** válasza:
67%

36, kint nehezebb és drágább? Te valami álomvilágban élsz és azt hiszed hogy akik kint tartják, azok költenek rá, vagy foglalkoznak vele bármennyit is? Nemhogy macskabiztos kerítés, de normális, meleg, száraz hely sincs a kinti macskáknak, mert Magyarországon még mindig a béka segge alatt van az állattartási kultúra. Max kibasznak nekik valami teszkós kaját aztán jóvanazúgy. Nem hordják őket orvoshoz, chip nincs bennük, ivartalanítva nincsenek, féreghajtva nincsenek, oltásaik nincsenek, gyakorlatilag kóborként élnek. Statisztikák szerint négy év a kinti macskák átlag-élettartama.

Életemben nem láttam olyat aki megfelelően tartja kint a macskáját.

Akinek fontos az állat, aki családtagként tekint rá, nem valami biodíszletként vagy fogyóeszközként, az bent tartja. Lehet mosdatni a primkó tirpákokat, csak nem sok értelme van.

2022. okt. 5. 16:43
 38/52 anonim ***** válasza:
70%

#37 "Te valami álomvilágban élsz és azt hiszed hogy akik kint tartják, azok költenek rá, vagy foglalkoznak vele bármennyit is?"

Gondolom magadból indulsz ki... Nem tudom, minek kell ismeretlenül lehordani egy csomó embert, akiket nem is ismersz, és fogalmad sincs, hogyan tartják a macskájukat. Nálam pl. kint vannak, és képzeld el, családtagként tekintek rájuk, van chipjük, oltásaik, féreghajtás, ivartalanítva vannak. A házuk is szuper, szerintem venni nem lehetne olyan jót, mint amit csináltam nekik.

2022. okt. 5. 18:00
 39/52 anonim ***** válasza:
88%
38, magamból indulok ki? Tudsz te értelmezni? Szerinted aki a felelős benti tartást támogatja, az kint tartja a macskáit? Nálad valami nagyon nincs rendben.
2022. okt. 5. 18:37
 40/52 anonim ***** válasza:
77%
Még szép hogy fázik. Minden normális macska fázik télen. Nagyon jól tetted, hogy tettél ki neki dolgokat még azt ajánlom, hogy egy dobozt szigetelj be hungarocellel és ha van kimaradt szőnyeged vagy rossz rongyod akkor azzal béleld ki. Nekem ez bevált!
2022. okt. 5. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!