A négy hónapos macskám fázhat már ilyenkor?
Figyelt kérdés
Egyébként van kint neki egy ilyen kosár és abban vannak plédek, viszont olyan hideg van már éjszaka és láttam hogy szegénykék össze vannak bújva,úgy sajnálom őket ilyenkor. Viszont télre fogunk nekik csinálni valami ólat vagy ilyesmit hogy ne fázzanak.2022. okt. 4. 22:29
2/52 anonim válasza:
Ha nagyon hideg van igen, mivel kis picike még.
3/52 Pillér2 válasza:
Nálunk a hájas macska is bejön már este, fázik.
4/52 A kérdező kommentje:
Hát de most nem értem őket 3-an összevannak bújva a hideg kövön, ahelyett hogy a kis kosarukba lennének, amibe még plédet is raktam. Furcsa egy macskák.
2022. okt. 4. 23:16
5/52 anonim válasza:
Igen, fázhat. 4 hónaposan még nincs olyan vastag bundája, mint egy felnőtt példánynak. Vigyázz rá, mert ha beteg lesz az sokba kerülhet.
6/52 anonim válasza:
Nem kéne kinn tartanod, aludj kinn egy éjjel, majd meglátod, milyen érzés.
7/52 anonim válasza:
A pléd állat alá nem jó, megszívja magát a hajnali párával, és vizes, hideg lesz. Szalma kell, ha már a lakásban nem vagy képes megtűrni szerencsétleneket.
9/52 anonim válasza:
Miért kellene a lakásban megtűrni a "szerencsétlent"? A macska megoldja, felmegy a padlásokra, lomok között megbújik.
10/52 A kérdező kommentje:
Jó akkor veszek neki szénát meg akkor csinálunk neki valami kis ólat hogy ne fázzon. Amúgy meg azért mert kinti macskák attól még mindenük meg van,születésüktől kezdve a legjobb körülményeket biztosítjuk nekik. Viszont azt el kell fogadni hogy nem mindenki tartja bent a kisállatat,én szeretem imádom őket de attól még kinti macskák különben is be is baszna ha a világ összes macskája benti cica lenne,mert most úgy írtatok nekem ezeket a kommenteket mintha csak egyedül én tartanám őket kint b
2022. okt. 4. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!