Meg őrült a macska ?
Kezdjük ott alergias vagyok rá de mivel a gyerek akarta nagyon így meg kapta. De ez valami őrült macska egyedül álló anya vagyok és ha fürdők nem zárom be az ajtót hogy lássam a gyerekem mivel még 2 éves de ez a macska állandó be ugrik mellém a kádba ! Én nem elég hogy be ugrik pancsolt is benne élvezi a vizet ! Furdeteskor nem akar ki jönni a cica kadbol sem úgy veszem ki hogy szét karnok ! Miért lehet ilyen ?
18N
#6 saját házam van nincs szükség és nem is volt hitelre sem semmi másra hidd.
#8 icsak ítélkezik sok ember de ha tudnák a tényeket kussolnanak bánom hogy ki írtam a körök mellé.
#7 legalább én igyekszem mindent meg tenni a gyerekemért
Kedves hozzászólók, felhívom a figyelmeteket arra, hogy a kérdező 18 éves létére nem csak tehermentes házzal és egy 2 éves gyerekkel rendelkezik, de még allergiás is a macskára úgy, hogy együtt is fürdik vele.
🤣🤣🤣
#12, Ja, teljesen életszerű, 18 évesen saját ház is . . .
Jajj, te , hát vannak jól kereső szakmák ám a fiatal lányoknál. És ha éppen becsúszik egy gyerek, hát megesik. Üzemi baleset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!