Meg őrült a macska ?
Kezdjük ott alergias vagyok rá de mivel a gyerek akarta nagyon így meg kapta. De ez valami őrült macska egyedül álló anya vagyok és ha fürdők nem zárom be az ajtót hogy lássam a gyerekem mivel még 2 éves de ez a macska állandó be ugrik mellém a kádba ! Én nem elég hogy be ugrik pancsolt is benne élvezi a vizet ! Furdeteskor nem akar ki jönni a cica kadbol sem úgy veszem ki hogy szét karnok ! Miért lehet ilyen ?
18N
Ezért kellene valamilyen kombinált pszichológiai és műveltségi teszthez kötni a szaporodást. :D
De nyilván kamu. Egy kétéves még nem tudja realizálni és megfelelően lekommunikálni, hogy macskát akar.
Hát tekintve, hogy a kérdés alapján egy 18 éves lánynak van egy kétéves gyereke, aki nagyon akarta ezt a macskát... nem kell túl jó véleményeket várni és érthető, ha valaki kamunak gondolja, a kérdezőt meg trollnak. :)
Amúgy létezik vízkedvelő macska. Bár elég ritka. :)
Az én 2 és fél éves lányom is sokmindent hazahozna a játszótérről, de nem veszünk meg mindent neki...
Egyébként személy szerint nagyon felelőtlen dolognak tartom, hogy egy ekkora gyerek mellett ez bevállaltad. Főleg, hogy ezek szerint nem is tudnál rám rájuk figyelni fürdés közben, eszedbe sem jut ilyenkor a macskát elzárni valahova.
Egyébként nem őrült, csak szereti a vizet. De amúgy macskát nem kell fürdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!