Őrült a macskám! Mit tegyek?
Kicsi korától megvan,8 éves kandúr, perzsa keverék. Mindig is támadta, üldözte a bokámat, megharapott. Odajön hozzám, hogy simmogassam, aután pedig elhúzódik, kitágulnak a pupillái, és már nekem is esik. Karmol, harap, és úgy kell letépkednem a karomról, mert nem ereszt el ha nem teszem, már próbáltam.
Minden alkalommal véresre karmol, tele vagyok miatta forradásokkal, mind a karomon, mind a lábamon.
Ami miatt a helyzet tarthatatlan lett, hogy újabban feljön az ágyamra éjjel, a fejemnél alszik, és arra ébredek, hogy nekitámad a karomnak, vállamnak, lábamnak, bárminek ami kivan a takaró alól. Tudna valami tanácsot adni hogyan szoktassam le erről? Vagy megmondani mi lehet a baja? Már próbáltam vele játszani, hogy kifárasszam, mindent.
Nem szeretnék megszabadulni tőle, csak már nem merek rendesen aludni.
Na ezért kéne tiltani, hogy lakásban lehessen nagyobb mozgásigényű állatot tartani egy aranyhalnál.
Ki kellene engedni napközben, lefárasztaná ő magát. Három macskám van, mind hárman bent laktak kb 1 éves korukig. De most már csak akkor kívánkoznak be, ha kint hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!