Gooboy37 kérdése:
Szeretitek a cicákat?
Figyelt kérdés
Nekem mind befogadott , ivartalan 182022. júl. 24. 07:20
21/29 anonim válasza:
20, akkor nem te voltál a gazdája, egyiknek se ha nem tévedek, írod is csak eléltetek egymás mellett. A macska okos állat levette h nem bírod, és tojt a fejedre 🤣 ahhoz ragaszkodik aki szereti. Nem olyan mint 1 kutya h elég csak létezned és máris imád...
Tehát, nem, nem tudhatod milyen amikor egy macska a gazdájaként szeret.
22/29 anonim válasza:
21
Ők jöttek barátkozni,csak nem hatott meg. Nem is vágyom rá,hogy gazdája legyek.
Nem tudom miért fáj ez a macskásoknak,én meg kutyás vagyok,azokhoz tudok kötődni,de nem zavar ha valaki utálja őket,amíg nem bántja. ;)
23/29 anonim válasza:
#19: Köszönöm az együttérzést, annak idején nagyon megviselt bennünket az értelmetlen, korai halála, mert nagyobb körültekintéssel elkerülhető lett volna. Egyébként találtuk, valahonnan elveszhetett, karthauzi fajmacskának tűnt, de miután nem kereste senki, nálunk maradt.
24/29 anonim válasza:
22 nem zavar ha nem szereted őket. Csak ne mondj véleményt olyan állatról, amit nem ismersz igazán, ennyi.
25/29 anonim válasza:
24
Az volt a kérdés,leírtam,hogy nem és hogy miért nem szeretem. A macskások pont olyan suták,mint az imádottjaik úgy látom..
27/29 anonim válasza:
25 hát az biztos hogy nem egy ligában játszunk, HÁLA A JÓ ÉGNEK! 🤣🤣🤣🤣
28/29 anonim válasza:
Igen, szeretem. Amíg nem voltak, csak távolról “figyeltem” őket, szépnek tartottam, de ennyi. Aztán belevágtunk párommal egy sajátba, majd egy társat is hoztunk mellé. Imádjuk őket és ők is szeretnek minket. Az egyik egy igazi dagi lusta házi szobakirályfi, szinte egész nap alszik, lehet dögönyözni, mindennap jön is ezért és nagyon-nagyon nyugodt, csak annyi, hogy az idegenektől fél, elbújik, szinte csak mi tudjuk megsimogatni. A másik pedig egy Maine Coon, még kölyök, na ő rettentő pofátlan és izgága, mindent is kipróbál és persze csak addig érdekli, amíg tilos az adott dolog. De amúgy nagyon okos és sok szeretet van benne is, kíváncsi, barátságos idegenekkel is.
29/29 anonim válasza:
Én imádom, főleg a fekete macskákat. Legszívesebben magam köré gyűjtenék vagy 10-t belőlük, de kettő az amiért felelősséget tudok vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!