1/7 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket!
Őszintén.
Sajnos a feleségem nem.
2/7 anonim válasza:
Alapvetően igen, ezért szponzorálok kettőt. Megértem azt is, ha valakinek nem jönnek be, az én személyiségemhez passzolnak, de nem hagyom őket ledominálni, nálam van a hatalom. Jó, kinti ciccek, nem teljesen sajátok, így persze könnyű, de van személyiség, ami így is engedne :)
Jól megvagyunk, 2 macska, a párom és én, mindenki kedvel mindenkit, kivéve az anyamacska a kölykét, az komplikált kapcsolat, hol nyalja, hol morog rá, de ezt 2 másodpercen belül. Macskák.
3/7 anonim válasza:
3 macska van az udvarunkon ebből egy bújós a 2 félős de nembaj mert a legkisebb az nagy vadasz ma is elejtett egy kisegeret ugyh megy nekik a napi tej meg ami akad valami falatok.
4/7 anonim válasza:
3: tejet ne adj nekik, mert meghajtja őket
6/7 anonim válasza:
imádom, egy van, nem tűr meg maga mellett mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!